perjantai 28. joulukuuta 2012

Ensimmäiset itsetehdyt geelikynnet

Aattoiltanahan mä heti lähdin tutustumaan ohjekirjaan, ja kaivoin kaikki tavarat esille ja ryhdyin tuumasta toimeen. Luin ensin netistä kauhukertomuksia teon kestosta, ensikertalaiselta menee 2-3 tuntia. Mulla meni kaikenkaikkiaan käsien pesusta lakan kuivumiseen tasan kaksi tuntia, jossa välissä oli 10 minuutin tauko, eli ei paha. Pahoittelen jo etukäteen kuvien laatua, ne on tosiaan otettu melkein puolenyön aikaan, niin valotus ei ole parhaimmasta päästä. :-)
Geelikynsien aloituspakkaus

Kokokynnen tippi
Ensimmäiset valmiit itsetehdyt geelikynnet
Mulla oli parin vuoden ajan akryylikynnet, joita kävin huoltamassa aina kerran kuukaudessa. Eli geelikynsinä nämä ovat mulle ensimmäiset. Akryylikynnet oli huomattavasti kovemmat näihin geelikynsiin verrattuna, mulla ainakin geelikynnet muotoilee paremmin omaa kynttä, ja on paljon joustavammat.
Yhteen kynteen jouduin lisäämään kokokynnen tipin, sillä kynsi oli lyhyempi muihin verrattuna. Ihme kyllä, ensimmäinen tippikin, jota kiinnitän, on vieläkin kiinni.
Olen aina ollut tumpelo lakkaamaan kynsiä, ja sen huomaa tuosta viimeisestä kuvastakin, mutta harjoitus parantaa. Olen nyt ihan innoissani näistä kynsistä, kun ei lohkeile ja mene rikki. Ärsytti jo kun aina pulkkareissulla joku kynsi menee rikki tai hinkkaessa uunin tasoa puhtaaksi. Kun vähän harjoittelen tällä aloituspakkauksella, sitten lähden ostamaan lisävarusteita. Suunnitelmissa on rankalaiset tipit, ranskalainen geeli, hileitä, ja strassikiviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)