keskiviikko 9. tammikuuta 2013

MAHTAVA TARJOUS!!Varmaan ensimmäistä kertaa olen näin innoissani jostain, mitä saan mainostaa blogissani, mutta ennen kaikkea suon aivan mahtavan edun teille lukijoille!

Synttäritarjouksena saa nyt Fit- lehteä 6 numeroa, hintaan 19,90€!! Kaupan päälle saa vielä mineraalimeikkisetin! APUAA, aivan mahtavaa! Mä laitan kyllä itse heti huomenna tämän tilaukseen! Tarjous ei suinkaan heti mene ohi, vaan on voimassa tammikuun viimeiseen päivään saakka.

Fit -lehteä olen joskus pari numeroa selannut, ja siitä on saanut tosi hyviä ideoita, vinkkejä, ja lisämotivaatiota. Pääset tilamaan itsellesi tämän huikean paketin alla olevasta linkistä, tai sivupalkissa olevasta bannerista klikkaamalla. :)

Hyödynnä Fitin huikea synttäritarjous: 6 numeroa vain 19,90! Kun tilaat nyt, saat tilaajalahjaksi laadukkaan mineraalimeikkisetin.

4 kommenttia:

 1. Ja sitoudu jatkotilaukseen ajaksi x..? :D Vai onko tässä joku tuollainen ehto? Kuulostaa liian hyvältä ollakseem totta =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kaikki lehtitilauksethan on lähtökohtaisesti jatkuvia, eihän ihmisiä muuten saataisi huijattua ;) Mutta siis ton voi stopata ihan tohon kuuteen numeroon, enempää ei ole pakko ottaa. :) Itse ainakin peruutan jatkon, heti kun ensimmäinen lehti tulee. :D

   Poista
  2. Kyllä täytyy tämä itsekin ottaa, nyt kun vihdoinkin olen saanut kuntoilun aloitettua.. :) Jos sais jotain vinkkejä, kun itse olen niin huono keksimään muuta kuin kävelyä tai perus kuntosaliharjoittelua. Eli kiitos tästä mainoksesta!

   Toivottavasti onnistuu tuo jatkotilauksen peruminen, joskus kun on ollut ongelmia sen kanssa.. Ei toki tämän lehden kohdalla :)

   Poista
  3. Noni mukava kuulla, että oli tästä hyötyä :)

   Kyllä pitäisi onnistua, ja jos ei onnistu, niin vinkkaa mulle käsin, niin yritän auttaa siinä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)