perjantai 25. tammikuuta 2013

Pullan mussuttaja

4 kommenttia:

 1. löydän itteni niin samoista ajatuksista. Vuoraudun löysiin vaatteisiin, koska kroppa ei miellytä. Mutta todellisuudessa se on just niin hyvä kun voi olla kahden lapsen äitillä. Pikku hiljaa sitä alkaa hyväksyä ittensä! Ja tuosta painosta. Se voi äkillisesti nousta ylös päin. Itellä kävi niin. Tosin mulla on näitä kausia kun en välttämättä muista edes koska oon viimeks syöny(ei onneks enään usein). Tsemppiä treeneihin! ja kivaa vloppua. :)

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että joku ymmärtää puheet ja ajatukset. :) Sinne myös tsempit ja vloput! :)

   Poista
 2. Niin ja jos yhtään helpottaa niin meikäläinen on pitäny tänään treenivapaan päivän ja panostin kunnolla parisuhteeseen. Vein miehen synttäreiden kunniaks panchovillaan syömään ja sen jälkeen lämpsittiin hakemaan leffa mököt. Mun ei tehny mieli irtokarkkeja joten nappasin fazerin sinisen LEVYN kouraan. jäljellä on 2palaa jotka säästin esikolle :D Aattelin kaupassa että otan myös jtn hiukan terveellisempää ja valitsin juomaks lähdeveden! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kuullostaa ihanalta! Mäkin olen hetken miettinyt, että tekisi mieli käydä syömässä ulkona pitkästä aikaa. Voisin ehkä myös yllättää tuon miehen viemällä sen ulos ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)