tiistai 5. helmikuuta 2013

Blogimainonta

Eri ihmiset suhtautuu eri tavoilla blogimainontaan, ja halusin raottaa teille hieman omassa blogissani esiintyvää mainontaa, ettei tule jatkossa väärinkäsityksiä, sekä korjataan JO tulleet väärinkäsitykset. Itse en tykkää laisinkaan lukea kaupallisia blogeja, ärsytykseen asti esiintyy niitä päivittäisiä nellyn tai bubbleroomin tai jonkun muun yleisen mainostajan mainoksia. Tätä blogia aloittaessa olin ehdottomasti sitä mieltä, että mainoksen mainosta ei tähän blogiin tule, mutta toisin kävi. Mutta kaikki mainokset, mitä blogissani on, on tarkoin valittuja. Ne ovat sellaisia, joita itse käytän, ja joihin luotan. Ja missään taloudellisessa mielessä niitä mainoksia ei ole tänne laitettu. Lukijakuntani on niin pieni, että edes sen puolesta on turha kuvitella mistään kuukausiansioista, enkä sitä toivokaan. Tarkoituksena on saada jakaa jokin hyvä tarjous tai vinkki muillekin, koska jos minä hyödyn niistä, niin toivon edes yhden muunkin ihmisen hyötyvän samasta asiasta. Minulle hyvää -muillekin hyvää. :)

Käydäänpä sitten yksi kerrallaan läpi nämä, mitä omasta blogistani löytyy. Jatkossa mikäli uusia mainoksia tänne tulee, kerron niistä aina ilmestyessä.Ensimmäisenä on tänään uutena tullut Fitnesstukku.fi. Miksi tämä? Sen vuoksi, että tilaan kaikki vitamiinit/ravintolisät, protskut, ym. kyseisestä puodista, ja siellä on välillä todella hyviä tarjouksia, joten haluan muidenkin hyötyvän näistä. Itse sain esimerkiksi tammikuussa pari kiloa protskua alle 30€:lla!Toisena tulee Fit-lehti. Fitissä oli synttäritarjouksena puolen vuoden lehdet ja meikkisetti parillakympillä, ja mun mielestä oli todella huikea tarjous! Fit -lehti on muutenkin hyvä motivoija ja perseelle potkija, ja tilaajalahjat on aina hyvät.


Kolmantena superfoodtukku. Kyseisestä paikasta on hyvä tilata mm. raakasuklaa. Täältä löytyy myös monet muut tuotteet, mitkä marketeissa maksaa tuplasti näiden verran! Suosittelen kaikille, jotka superfoodeja käyttää / on kiinnostunut.


Sitten tulee kuntoplussaa. Mulla on tapana aina tilata tuo pikkupaketti tätä lehteä, eli kaksi tai kolme numeroa, ja tilaajalahja. Ja nimenoman tilaajalahjan vuoksi tilaankin aina pienen paketin, irtisanon sen, ja tilaan jonkun ajan päästä uudestaan. Nytkin laitoin tilauksen tuon sykekellon vuoksi, että pääsee näkemään salilla poltetut kalorit. :)

Siinäpä ne taisi kaikki olla. Toivottavasti nämä mainokset menee hyvän maun rajoissa, ainakin omasta mielestä menee, sillä nämä on tarkoitettu hyötykäyttöön kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)