perjantai 8. helmikuuta 2013

Ensimmäinen ruokapäiväkirja

Multa toivottiin ruokapäiväkirjoja, ja tässä tulisi ensimmäinen. Tämä hiukan vääristää normaalia ruokailutapojani, sillä tässä on muutama epäkohta. Ensimmäinen on se, että aamuisin syön aina kaurapuuroa, mutta se oli loppunut kaapista, joten jouduin metsästämään muuta. Toinen on se, että päivän aikana mulla tuli parisen kertaa nälkä, yleensä syön sen verran, ettei nälkää tule. Tulen näitä ruokapäiväkirjoja laittamaan enemmänkin tänne, varsinkin, kun tämä on vähän virheellinen. Kaloreita en laske ruissani, joten niistä en osaa sanoa laisinkaan. Tietääkö joku hyvän kalorilaskurin? Ihan vain mielenkiinnon vuoksi. :)


Heräsin poikkeuksellisesti jo 7.30, joten aamupalan söin klo 8.40. Kaksi palaa realia, molemmissa kaksi viipaletta juustoa, ja kurkkua. Lasi tuoreappeelsiinimehua, sekä yksi appelsiini.

Välipalana VASTA klo 12.15 viili, sekä hedelmämysli.


Klo 14.30 proteiinipatukka, että jaksoin ulkona ilman huutavaa nälkää tallustaa.
Klo 15.20 tytön kanssa puoliksi syöty banaani ennen päivällistä.


Klo 15.45 Päivällinen, kourallinen napolin mixiä, yksi filee maustamatonta kanaa, 2 tomaattia, sekä puolitoista kananmunaa keitettynä.
Klo 19.00 Purkki maitorahkaa, sekä n. 1 DL marjoja (mustaherukkaa, mustikkaa, vadelmaa ja mansikkaa)


Klo 21.40 banaani, sekä päärynä, nukkumaan menin 23-23.30 välillä.

Nyt kun katson näitä ruokia, niin on aika kaukana "normipäivän" ruokailusta. Mutta tämä oli tällainen kiirepäivän syöminen. :)
7 ruokailukertaa, ruokailuvälit 2,5-3 h.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)