lauantai 23. helmikuuta 2013

KuntoPlus -lehden tilaajat, huomio!

Olen kuullut, että ainakin muutama teistä tilaa KuntoPlus -lehteä. Itsekin otin jälleen lyhyen paketin lehteä, sillä siinä saa tuon sykemittarin, jonka haluan käyttöön kalorinpolton näyttämisen vuoksi.

Oletteko tilaajat huomanneet, että nyt saatte ruokapäiväkirjan kolmeksi viikoksi ilmaiseksi käyttöön? Teidänkin joukosta löytyy henkilöitä, jotka välillä miettivät, tuleeko syötyä oikein, tarpeeksi, liikaa, vaiko loistavan tasapainoisesti. Osoitteessa http://www.fooddiary.fi/index.php?option=com_df_users&task=register&Itemid=108 pääset aloittamaan ruokapäiväkirjan käytön.

Ja mikäli sinulle ei vielä tule KuntoPlus -lehteä, ja kiinnostaisi pienellä hinnalla tilata se, niin suosittelen!
Saat kolme lehteä kotiin, sekä esimerkiksi tuon sykemittarin, mikä on minullekin tulossa, hintaan 12,90€! Lisäksi saa vielä muutamaksi viikoksi käyttöön tuon ruokapäiväkirjankin. :)

9 kommenttia:

 1. Tämä ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta ootko saanut jo ensimmäisen fit-lehden? Mulle kaupanpääliset on kyllä tulleet, mutta lehteä ei näy.. Nopealla vilkaisulla en löytänyt nettisivuiltakaan lehden ilmestymispäiviä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 21.3 pitäisi se kolahtaa postiluukusta sisään. Tammikuussa tuli tammi ja helmikuun lehti yhdessä, tämän vuoksi näin pitkä tämä aika. :/ Milloin sulle on kaupanpäälliset tulleet? Mulle ei ole vieläkään tulleet..

   Poista
  2. Jaaa se tulee vasta silloin! Noh odotellaan sitten :D
   Kaupanpäälliset on kyllä tullu jo useampi viikko sitten.. Tais jopa olla tammikuun puolella. Ihme ettei sinulle ole tullut :o

   Poista
  3. Mä odotan jo ihan kärsimättömänä sitä! :D Olin niin pettynyt kun helmikuussa ei saanut omaa lehteä =( Aijaa, no ehkä me tipahtaa mullekin jossain vaiheessa. :D Otitko sen meikkisetin? Onko ollut hyvä?

   Poista
  4. Tuliko sulle lehti tänään? :)

   Poista
  5. Juu lehti odotti minua tänään töiden jälkeen kotona! :) Otin meikkisetin. Luomivärit on ollu hyviä, mukavan neutraaleja. Poskipunaa en ole ehtinyt kokeilla, kun en juuri koskaan käytä muutenkaan.. Puuteri jättää ihon omituisen "kiiltäväksi", tai en tiedä olisiko oikea sana kuulas? :D Jotain outoa siinä mun mielestä on, mutta olen sitä kuitenkin jonkin verran käyttänyt. Kerrohan sitten onko sinullaki samaa puuteria ja tuntuuko se oudolta, vai kuvittelenko omiani! :D

   Poista
  6. Noniin hyvä! :) 21.3 tulee kai sitten sitä seuraava numero jo. :) kuulas taitaa olla juurikin oikea sana :D Mä kerron, kunhan ensin saan ne meikit :) Hei onko sulla muuten omaa blogia?

   Poista
 2. Sori en oo päässyt koneelle vkloppuna, niin huomasin tämän vasta nyt. Ei ole omaa blogia, kun en ole uskaltanut sellaista vielä aloittaa! :D Ja tuntuu siltä, että elämä on niin tylsää, että tuskin kukaan jaksaisi lukeakaan.. :D Oon sen aloittamista kyllä monesti miettinyt... Saa nähdä, jospa vielä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään :) Hah, tuu sitten vinkkaamaan jos aloitat jonain päivänä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)