lauantai 9. helmikuuta 2013

Päivitystä treenikamoihin

Mulla oli muutama ostos, mitkä oli pakko tehdä treenikamoihin liittyen. Muuton aikana viime vuonna mun salilaukku on mystisesti kadonnut jonnekin, joten nyt olen käyttänyt salilla valkoista isoa nahkalaukkua, mikä ei ole laisinkaan hyvä, eikä ergonominen kantaa treenikamoja sisällään. Salihanskat mulla on äidiltäni lainassa, joten nekin piti vihdoin omat ostaa. Salihousuina mulla on tällä hetkellä säärenmittaiset, joten halusin myös kokopitkät, ne on vähän mukavemmat. Treeniliivit mulla on myös jääneet isoiksi (kiitos kutistuneiden rintojeni, olen ikuisesti katkera, kirurgin veitsi vielä vilahtaa niissä), ja mikä oli minulle suurin ja vaikein ostos - toppi. Ostin nyt siis sellaisen myötäilevän topin, ja itkettää vähän. Nyt mulla on käytössä löysä toppi, tuon vatsan vuoksi, ja voi itku miltä se tiukka toppi näytti, tai miltä mun vatsa siinä näytti. Mutta ei auta kuin pidättää itkua, ja treenata se vatsa sellaiseksi, ettei tarvitse itkettää.
 • Laukku & Hanskat / Nike
 • Housut, toppi ja liivit / H&M

2 kommenttia:

 1. Vau, mistä löysit noi salihanskat? Mun pitäis kans ostaa mutta en oo oikeen vielä löytänyt mitään vaikka oon parissa paikassa pyöriny ja kattellu :) -Miira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elielin Satsilla myydään treenivaatteita, niin kävin sieltä ostamassa, ja ajattele, 20€!! Eikä edes ollut missään alessa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)