sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tammikuu 2013

Bloggaamisen paras puoli on ehdottomasti se, että saa tallettaa kaikki muistot tänne. Tai no ei kaikkia, mutta sen verran, mitä itse haluaa. Itselleni alan tästä lähtien tekemään muistoksi tänne joka kuukausi yhteenvedon kuluneesta kuukaudesta.


Tammikuussa tein ensimmäiset kunnolla onnistuneet geelikynnet itselleni. Kävin myös baarissa monenmonen vuoden tauon jälkeen, juhlakaluna toimi tytön setä, eli miehen veli. Toista baarireissua saa odottaa varmaan toiset monet vuodet. Baarissa en kuitenkaan alkoholia huimia määriä juonut, ja koko tammikuun aikana tuli kotona juotua yksi viinilasillinen sushin äärellä. Vaihdoin myös hetkeksi herkut Fastin puddingiin. Blogin puolella tehtiin 24 liikkeen lankkusarja, ja salilla tuli käytyä pari kertaa. Laitoin myös fitnesstukkuun ensimmäisen tilauksen monien vuosien tauon jälkeen, sekä sain Doven vartalorasvaa blogin kautta kokeiluun.


Tammikuussa tein kolme kertaa kotibrunssin, joka olisi tavoitteena tehdä joka viikonloppu, arjenpiristäjänä. Juhlistimme 24. tammikuuta äitini syntymäpäiviä istumalla iltaa meillä, ja herkuttelemalla. Kävin miehen kanssa pitkästä aikaa kahdestaan ulkona syömässä, ja liityin Satsin jäseneksi, jossa aloitan maaliskuussa.


Jouduin ostamaan uuden puhelimen, sillä vanhani päätti sanoa sopimuksen irti (tai tyttäreni päätti), ja tuli syötyä kokonaisvaltaisen hyvin. Tammikuun viimeinen päivä painoni oli sata grammaa vaille 50 kg, eli 49,9 kg, oikeaan suuntaan ollaan menossa, sillä tammikuun alussa lukema oli 47-48 kg väliä. Viimeinen päivä tammikuuta tyttäremme tuli ensimmäistä kertaa elämänsä aikana kipeäksi, mikä ei johtunut hampaista, eikä rokotuksista, tapauksena oli vauvarokko.
Kävin myös tutustumassa LadyLineen kolmen kerran verran, mutta paikka ei ollut minua varten.

Tällä pätkämuistilla tammikuu taisi olla siinä. Nopeasti se hurahtikin ohi. Nyt eletään jo helmikuuta, ja kohta jo puoliväliä, ja sitten on sekin ohi.

6 kommenttia:

 1. Tää on tosi kiva idea ihan sua itteä varten, mutta muakin kiinnosti lukea! :) -Miira

  VastaaPoista
 2. sulla on ollu tapahtuma rikasta. itellä ei oo menny kyllä mihinkään suuntaan mikään :D harmittaa (suoraan sqnottuba vituttaa) kyn jumppaamiset on jääny täysin. inspiraatio on IHAN HUKASSA! ihanaa alkavaa viikkoa. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä se inspis sieltä taas tulee :) mäkin olen nyt viikon ollut tekemättä mitään, ja varmaan toinenkin menee putkeen :/ sullekin mukavaa viikon alkamista :)

   Poista
 3. Voisitko kertoa lisää eri kuntosaleista missä olet käynyt, että mitkä on ollut kokemukset? Tuli mieleen tosta kun mainitsit että et pitänyt LadyLinesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)