perjantai 1. maaliskuuta 2013

Sekametelisoppaa

ajattelin kerrankin heittää nyt kaikki odottavat kuvat ja tekstit tähän yhteen ja samaan postaukseen, sillä mikään ei ole oman postauksen arvoinen, joten tästä tulee tällainen sekametelisoppa -postaus. :D
Viime päivinä ollaan saatu asuntoa vähän enemmän taas kodin näköiseksi, ja pari Ikean tuotetta somistaa meidän kämppää. Kätevä kenkähylly tuli eteiseen, sekä olohuoneeseen tauluhyllyt.

Tauluhyllyt

Kenkäkaappi
Toissailtana väänsin itselleni pitkästä aikaa myös kynnet, geelivahvistuksilla. Ihan kivat maaliskuiset hopeat kynnet tuli, tosin kaksi kynttä sai jo aika pahaa damagea tänään.

Hopeaglitter geelikynnet
Tänään kävin taas pitkästä aikaa salilla! Hyvä maaliskuun aloitus, kun heti ensimmäisenä päivänä kipittää salille. :) Tosin itse treeni oli todella vaisu. Tuo citygymi ei mikään iso sali ole, ja siellä oli varmaan neljä tai viisi valmentajaa valmennettavien kanssa, joten pääsin ainoastaan tekemään pyörällä alku- ja loppulämpät, sekä vatsoja vähän. Oli vähän down -fiilis siitä, mutta odottelen kuin kuuta nousevaa 11. päivää, sillä silloin mulla on ensimmäinen PT-tapaaminen Satsilla. Jäsenyys alkoi jo tänään, mutta menen sinne vasta tuolloin, haluan aloittaa uudella salilla uudella ohjelmalla. :)


Salin jälkeen vetäsin pikkupihvin ja kasviksia nassuun, ja tunti sitten tein aivan älyttömän naminami herkkua!!


NÄIN jätetään ne pullat ja keksit kaupan hyllyihin, kun saa loihdittua näin ihanaa herkkua! K-kaupoista sai tuoreita espanjalaisia mustikoita ja mansikoita, joten länttäsin ne maitorahkaan, sekä banaania, ja kourallinen pähkinöitä. Tekisi mieli mennä jo vetämään toinen samanlainen satsi! Mutta ehkä maltan hieman vielä ;)
En ole muuten yhtenäkään vuonna odottanut kevättä ja kesää niin paljon, kuin tänä vuonna. Ja syy on lenkkeily! Lapsen synnyttyä lenkkisäiden paljastuessa viime vuoden keväällä aloin käymään rattaiden kanssa kävelyllä, ja huomaamatta joskus tuli käveltyä reippaasti yli kymmenenkin kilometriä. Tänään kävin ostamassa vielä ensimmäiset juoksukengätkin itselle! Tosin juoksemaan mä en varmaan ala, mutta hölkkä- sekä kävelylenkkejä jälleen odottaessa. Varsinkin, kun nuo ilmat on viime päivänä olleet aivan mahtavia, ei malttaisi odottaa lainkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)