torstai 21. maaliskuuta 2013

Valio Onni

Buzzadorina minulle, tai tarkemmin ottaen lapselleni tarjottiin jälleen mahdollisuus päästä testaamaan tuotteita. Tällä kertaa saimme mahdollisuuden tutustua Valio Onni -puuroihin ja velleihin. Vellejä meillä ei ole ikinä ostettu, eikä annettu lapselle, joten nytkään en lähtenyt niitä 15 kuukautiselle lapselleni tarjoamaan. Sen sijaan tutustuimme kaikkiin makuihin, mitä Valio Onnilta löytyy puurovalikoimista, ja niitähän löytyi mukavan paljon.


"Tuoreen suomalaisen maidon hyvä maku sopii lapsesi ruokavalioon pienestä pitäen. Terveelliseen kasvuun ja kehitykseen sopivat Valio Onni® lastenruoat valmistetaan Valion kehittämällä uudella valmistusteknologialla, joka mahdollistaa tuoreen maidon käytön lastenruokien raaka-aineena. Valio Onni® puuroja ja vellejä saa nautiskella 4-8 kuukauden iästä alkaen."

Luottamuksen tuotteet saivat tuoreen maidon käytöstä raaka-aineena. Maistan aina itse (luonnollisesti) mitä lapseni suuhun laitan, ja puurot maistuivat hyvälle. Meidän tyttö on sen verran nirso, että on aina syönyt kaurapuuroa sellaisenaan, jos sinne jotain lisää, esimerkiksi hedelmäsosetta, marjakeittoa tms. ei mene puuro meidän neidillä alas. Jotenkin arvasinkin, että ei nämäkään makupuurot lämmitettynä menneet alas. Ennen välipala -aikaa laitoin yhden puuropurkin jääkaappiin kahdeksikymmeneksi minuutiksi, ja neiti söi makupuuroja viileänä välipalaksi.Pakkaukset on myös mukavan helppokäyttöiset, ja tuotteet säilyvät avaamattomina huoneenlämmössä. Näitä on kätevä ottaa matkalle mukaan, ei tarvitse pelätä purkin hajoamista laukun pohjalle, tai muutakaan vahinkoa tapahtuvan, sillä pakkaus on tiivis. Jos meille koittaa jokin yllättävä matka, nappaan yhden puuropurkin mukaan, koska meillä sitä ei tarvitse edes lämmitellä.

Mukava oli myös huomata, että puuropakettien säilyvyys ei ole paria vuotta, vaan maksimissan taisi olla 6 kuukautta.

Lisää pääset lukemaan tuotteesta Valio Onnin omalla kotisivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)