torstai 30. toukokuuta 2013

Ballerinat ja maximekko

Tänään päättyi muutaman viikon etsintä, sillä rahaa paloi ja uudet tulokkaat on tervetulotoivotettu kotiin. Nimittäin pehmeät mustat ballerinat. Akillesjänteen vamman läpikäynyt ihminen ymmärtänee kovan haun ja etsinnän kenkien suhteen. Ei voi ostaa mitä vain kenkiä, jos haluaa, että jalat pysyvät hengissä. Tänään kotiutin aivan mahtavat kengät, tuntuvat, kuin olisi vain sukat jalassa!

Minulla on kesäkuussa tulossa syntymäpäivät, ja isoäitini lahjoi minua mustalla perus maximekolla. Oli muuten suhthyvä löytö, hinta ei ollut päätähuimaava, alle 20€. Koska kyseessä on kuitenkin "marketti"kauppa (GinaTricot), toivotaan, että laatu olisi kestävää. En ole aiemmin ostanut kyseisestä kaupasta vaatteita, joten en uskalla lyödä vetoa tuosta laadusta. Enpä ole aikoihin saanut tukittua päälle xs-koon vaatetta, mutta nyt ei tehnyt tiukkaakaan.
4 kommenttia:

 1. kiva että joku muukin on laittanu haisemaan ;) Ite tuhlasin tänään kans ihan urakalla!!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :) Hurahdithan johonkin muuhunkin kuin hääjuttuihin ;)

   Poista
  2. noh niitäkin :D en viitti hussata rahaa geeli tai rakennekynsiin häiden takia, kun en työn puolesta voi niitä ollenkaan käyttää, joten ostin tekokynnet ja toivottavasti pysyy. Ainakin paketissa luki että se on ekstra superia liimaa :D noh jossei pysy niin sitten ei pysy! Ja alusvaatteet tuli ostettua. Halusin kunnolliset, joten kiersin kaikki hiukan tyyrimmät alusvaate liikkeet, kuitenkin tuloksetta! etkä ikinä arvaa mistä löysin elämäni toiseks parhaimmat alusvaatteet---h&m :D jep! Ja hintakin oli tosi kiva budjettiin nähden, joten sain törsättyä ittelleni myös hiukan kesä vaatteita! :)))

   Poista
  3. Jos asuisit lähempänä niin olisin voinut sulle geelikynnet tekaista :) Kyllä ne mun kuuleman mukaan pysyy parikin päivää, toivottavasti et astele alttarille kolmen tekokynnen kanssa ;) Eikä! hah, aivan mahtava säästö!! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)