perjantai 31. toukokuuta 2013

Veet

Buzzadorina sain testattavakseni Veet:n tuotteita.
Näistä ensimmäinen oli Veet Suprem'Essence voide, joka levitetään iholle, annetaan vaikuttaa kolme minuuttia, pestään sienellä suihkussa pois, ja ihon luvataan olla karvaton neljä päivää. Voide ja toimintatapa on hyvin mieleinen, mutta lupaus ei minulla tai testiporukallani kyllä pitänyt paikkaansa. Sänki tuli sääriin yhtä nopeasti, kuin höylälläkin. Kesäisin tuotteeseen tulee miinusta myös ohjeesta, joka löytyy tuotteesta "Älä käytä antiperspiranttia tai muita hajustettuja tuotteita äläkä ui tai ota aurinkoa 24 tuntiin voiteen käytön jälkeen.".

Toisena tuotteena oli Veet ihokarvanpoistovoide, joka toimii lähes samalla tavalla kuin edellinenkin. Voide siis sivellään iholle, annetaan vaikuttaa minuuttien ajan, ja mukana tulevalla lastalla otetaan pois. Tässä myöskin sama ohjeistus tuosta auringonotosta, ja muusta, kuin edellisessäkin. Tällä tuotteella taidetiin muistin mukaan luvata karvattomuus ja sileä iho jopa viikoksi. Ei lunastanut tämäkään lupauksia. Iho kyllä jäi mielettömän pehmeäksi päiväksi, ja sileys kesti saman verran. Miellyttävä tuote, mutta toimivuus olisi ollut mukava saada kauemmaksikin aikaa, kuin vain päiväksi.

Mukaan tuli myös isompia vahaliuskoja, sekä pienempiä kasvoille, Veet Kylmävahaliuskat kasvoille. Ystävälläni vahaliuskat toimi odotetusti, ja tulos kestää ainakin parisen kuukautta, ellei kauemminkin. Herkkä- tai kuivaihoiselle en tätä suosittele, sillä tästä tulee kunnon punoitus, sekä punaiset näppylät iholle.

Viimeisenä tuotteena paketista löytyä Uusi Veet- kosteusvoide karvankasvun hillintään. Tuosta karvankasvun hillinnästä en osaa sanoa mitään, sillä itse en ainakaan merkittäviä tuloksia ole tuotteella huomannut, mutta tuote on ehdottomasti pienen elämäni aikana miellyttävin hajustettu kosteusvoide mitä olen käyttänyt.Tulipahan järjestettyä erilainen tyttöjenilta näiden tuotteiden myötä. Tuotteet eivät meidän kohdalla lupauksia lunastaneet, mutta näitä oli silti todella miellyttävä käyttää. Käytän todennäköisesti näitä jatkossakin, ainakin silloin tällöin. Ainahan se on mukava antaa ihon levätä  ärsyttävästä terästä, ja hoitaa nämä hellemmin, sienen, ja lastan avulla. Ja tuo kosteusvoide on aivan ihanan tuoksuinen ja tuntuinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)