perjantai 19. heinäkuuta 2013

Geelilakkaus

Eilen kävin pyörähtämässä kaupungilla, ja löysin Kicks -myymälästä kivan näköisen IsaDoran Nail Glitterin.
Tein illalla itselleni geelilakkauksen tuolla glitterin avustuksella. Lakkasin kynnen kerrallaan, ja ripotin pinseteillä päälle glitteriä, ja laitoin uuniin. Tämän jälkeen vedin vielä ohuen kerroksen geelilakkaa päälle, ja kuivatin jälleen uunissa.

Geelilakkaus

Isadora Nail Glitter
Kynsistä jäi vähän rosoiset glitterien kohdalta, mutta laitoin liian ohuen geelilakan päälle. Kun laittaa paksumman, eli normaalin verran tuota lakkaa, niin ei jää rosoiseksi. Nämä olivat tällaiset iisit 20 minuutin kynnet. Jos glitteri näyttää kivalta, mutta ei löydy geelitarvikkeita, niin ei hätää, nämä voi tehdä helposti myös ilman geelitarvikkeita. Ostat glitterin (värivaihtoehtoja oli monia!), ja läpikuultavan värittömän kynsilakan. Kynsilakkaa kerros kynnelle, ripottele glitteriä, ja anna kuivua. Hetken jälkeen vedä vielä toinen kerros kynsilakkaa päälle, niin glitteri jää sinne väliin, eikä varise pois.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistäsi! Olen vuosia käyttänyt rakennekynsien tuhon jälkeen tavallisia kynsilakkoja. Nyt pelastit kynteni tylsyydeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin tylyä kun rakennekynnet pilaa omat kynnet. Itselläkin oheni geelien myötä, joten tämä oli itsellenikin kevyt ja mukava vaihtoehto :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)