keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Yves RocherOlen jo kyllästymiseen asti nähnyt mainostettavan Yves Rocheria eri blogeissa. Lähdin kuitenkin mainostamaan kyseistä yritystä, sillä tutustuttuani verkkokauppaan, olin enemmän, kuin positiivisesti yllättynyt. Huomasin, ettei yhdessäkään lukemassani blogissa ole kerrottu, mikä Yves Rocher oikeasti on, sen takia olenkin aina sivuuttanut nämä kaupalliset mainokset.
Itse tutustuin sivustoon, ja siellä myydään kasvipohjaisia tuotteita. Nyt kun elämänmuutosprojekti on tullut jäädäkseen, ja kroppa ja ravinto on saatu erittäin hyvään alkuun (pysyvään sellaiseen), päätin myös miettiä uudelleen kauneudenhoitotuotteitani. Kotiäitinä olen unohtanut suurimman osan niistä, mutta korkea aika on jo haalia niitä takaisin kaappeihin. Onhan se kiva äitinäkin näyttää nätiltä, tai ainakin yrittää, eikö vain?

Teinkin jo tutustumismielessä pienen tilauksen, joka saapunee ensi viikon aikana.

Lisää näistä tilaamistani tuotteista kerron myöhemmin, sillä niihin liittyy pieni tarina. :)

Mutta kyseisestä verkkokaupasta saa aina tuotteet tilattua ilman postikuluja, kun summa ylittää 17€:a, ja mikä ihaninta, aina saa jonain bonustuotteita mukaan! Itsekin sain vaniljatuoksuisen suihkusaippuan. Luksusta tälle mammalle!

Ja tällä hetkellä on vielä menossa alet, joten kannattaa tsekata ne;Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)