lauantai 3. elokuuta 2013

FSF Store

olen jäänyt hifistelemään enemmän noiden lisäravinteiden pariin, kuin superfoodien. Multa on löytynyt kotoa vakkari superfoodina vain tuo kookosöljy, ja sitäkään en ole sisäisesti nauttinut, kuin sen verran, mitä ruokien paistamiseen / valmistamiseen menee. Mun on pakko myöntää ja tunnustaa heti alkuun, kun näin nössö olen, että jonkinlainen pelko mulla on superfoodeja kohtaan. Ehkä se johtuu siitä kutsumanimestä "SUPERfood", siitä saa käsityksen, että elimistö viedään ylikierroksille maksitasoille ja ihan pää sekaisin. No mutta eihän se ihan noin mene, mutta kofeeiniyliherkkänä ihmisenä sitä on saanut tarpeeksi kädet tärisemään ja kropan sekaisin tuosta aineesta, joten uusien aineiden kokeilu on pelottavaa. Nyt kuulostaa jo siltä, että puhun täällä jostain huumeista... No mutta asian ytimeen, onko kukaan kuullut FSF Storesta, eli Four Sigma Foods:sta? Enpä ollut minäkään ennen viime viikkoa, kun sain kiinnostavan sähköpostin yritykseen liittyen.

Four Sigma Foods on suomalaisten terveydestä ja ravinnosta innostuneiden kaverusten yritys Hongkongissa. Four Sigma Foodsin tuotteisiin kuuluvat juomajauheet, jotka sekoitetaan veden tai ruuan sekaan. Tuotteet ovat helposti mukana kannettavia ja voimakkaasti vaikuttavia superfoodeja, joita nauttimalla voi tehdä positiivisia muutoksia elämäänsä.Four Sigma Foodsin Instant juomat ovat uniikkeja tehopakkauksia holistisen terveyden tukemiseen. Tuotteet ovat valmistettu parhaimmista ja tehokkaimmista raaka-aineista ja helppokäyttöisyytensä vuoksi ne on helppo ottaa osaksi arkea.

Sain alkuviikosta pienen paketin tältä yritykseltä, joka sisälsi Instant Reishia, ja FSF Longevitya.

Ennen käyttöä olen tiedustellut ystävältäni Googlelta vähän siitä, mitä sinne kroppaan tulen laittamaan, ja sain selville, että Reishi tunnetaan nimellä Lakkakääpä. Kiinalaiset kutsuvat tätä hyvän onnen yrtiksi ja henkisen energian lähteeksi. Tämä tuote on hyvä aloittaa puolikkaalla teelusikallisella, ja sekoittaa kuumiin juomiin, pirtelöihin, smoothieisiin, tai mehuihin.

Toinen tuote, tämä Longevity, vahvistaa vastustuskykyä ja luita. Tuotteella saa elimistöön hormoonit tasapainoon, ja vahvistuksen sydämeen. Tämän tuotteen aloitus on myös hyvä aloittaa varovaisesti puolikkaalla -tai yhdellä teelusikallisella, ja sekoittaa puuroihin, juomiin, smoothieisiin, pirtelöihin, sheikkeihin -mihin vain keksiikään.

Tutkittuani tuotteita hetken aikaa, taidan huomenna aloittaa innoissani nämä kokeilut. Tuo Reishi kiinnostaa kovasti tuon kiinalaisen kutsumuksen vuoksi. Longevity on minulle tällä hetkellä nappituote, kun pitäisi saada hormoonit tasattua kropassa, kystan, raskauden, ja melkein 20 kuukauden imetyksen jälkeen. Voi elimistö raukkaani, mitä se onkaan joutunut kestämään.


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mielenkiintoselta. Odotan että kerrot miltä maistui ja oliko mitään vaikutuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelen heti kun olen kokeillut muutaman kerran :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)