lauantai 3. elokuuta 2013

Kasvipohjaista kosmetiikkaa

Heinäkuun alussa kirjoittelin tänne Yves Rocherista, ja tilauksesta, jonka tein kyseiseen verkkokauppaan.
Tarkoituksena olisi nyt jatkaa päivetystä turvallisin keinoin ympäri vuoden, jottei tarvisi katsella vitivalkoista naamaa, joka ei ikinä näytä yhtä terveeltä ja hyvinvoivalta, kuin päivettyneet kasvot. Googlailin monta päivää itseruskettavia, sillä olen täysin amatööri näissä tuotteissa, ja ne, mitä olen nähnyt tai haistellut, näyttää joko porkkanarusketukselta, tai haisee pahalta. Tilasin verkkokaupasta itseruskettavaa kasvoille, joka ei tuoksu ollenkaan samalle, kuin perusitseruskettavat tuotteet. Tämä tuoksui ihanan vaniljaiselle. En ole vielä tuotetta päässyt käyttämään, kun väriä löytyy vielä kasvoista. Tilasin myös tuota Tahitin kookosöljyä, jonka pitäisi olla huhujen mukaan kauneuden salaisuus ;) Illalla kun levitän itseruskettavat (sitten syksyn tullen) vartalolle, niin ajatuksena olisi aamulla sivellä Tahitin kookosöljyä vartalolle, mikä peittää mahdollisen itseruskettavan aineen tyypillisen pahan hajun.
Tilaajalahksi sain tuon vaniljan tuoksuisen suihkusaippuan, ja olen aivan myyty sille! Koko kylpyhuone tuoksuu vielä aamullakin superhyvälle. Jättää ihon ihanan pehmeäksi, eikä kuivaksi! Nyt harmitukseksi en löytänyt sitä enää tuolta verkkokaupasta :(
Mutta jos haluat syksyllä jatkaa rusketustasi ilman haisevia itseruskettavia, kannattaa käydä vilkaisemassa Yves Rocherin valikoima!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)