maanantai 16. syyskuuta 2013

Viikonloppua

Saatiin koko perhe perjantaina ruokamyrkytys, onneksi sunnuntaina oli jo parempi olo, ja kykeni ajattelemaan jo ruokaa.


8 kommenttia:

 1. Mikä tuo kuvassa oleva takki on? Onko pitkänmallinen talvitakki? Oon ettiny ittelleni täydellistä talvitakkia, jonka täytyis olla tosi lämmin ja siinä pitäs olla huppu (edellisissä ku ei oo ollu). Ostinki Vilalta jo yhden, mutta alkoi mietityttään, kun se on lyhyttä mallia.. Se pidempi taas oli niin kamala teltta sitten. Mutta en ole mistään sellaista sopivan pitkää löytänyt, kun oon itse niin lyhyt, että kaikki pidemmät mallit näyttää niin jättisuurilta mun päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tarkalleen mitä tarkoitat! Ostin saman takin mutta kävin palauttamassa sen. Löysin tämän mangosta, tulee reilusti yli takapuolen on lämmin hupullinen ihana!! :-D eikä näytä laisinkaan teltalta :-)

   Poista
  2. Täytyy käydä kattomassa tätä! Onneksi Vilan takissa on kuukauden vaihto- ja palautusoikeus.. Oli lähes pakko ostaa se, kun oli viimeinen pieni koko. :D Etten jää sitten kokonaan ilman. Mutta kiitos tästä vinkistä, katsotaan onko noita enää jäljellä kun pääsen sinne kauppaan asti..

   Poista
  3. Ne oli kai viime perjantaina tulleet myyntiin, kun myyjä puhui minun napanneen takin suoraan kuormasta. Toivottavasti löydän tämän tai yhtä mieleisen takin! Tuuhan huikkaan takkuostosten jälkeen :-)

   Poista
  4. Noita samoja takkeja oli vielä jäljellä ku kävin mangossa, ja jotain toisia tuon tapaisia myös. Itse peilailin molempia varmaan tunnin yhteensä sielä kaupassa :D Tuo olis kyllä ollu ihanan pitkä ja lämmin, mutta jostain syystä en osannu ite päättää tän ja sen ostamani Vilan takin välillä, joten mies sai tehdä päätöksen :D Hänen mielestään tämä mangon takki oli vähän liian pitkä malli mulle, kun oon tämmönen persjalkainen. Joten pitäydyin Vilassa, vaikka vieläkin jäi vähän kaivelemaan että olisiko sittenkin..............

   Poista
  5. Tuo takki on kyllä tosi pitkä verrattuna muihin. Mäkin olen melkein persjalkanen, 165cm on ok pituus, mutta yläkroppa vie suurimman osan tästä pituudesta. :-D mutta hyvä neuvo on se, että jos harmittaa niin juokse ostamaan se takki! Mutta jos epäröit niin sitten se ei ole must have :-)

   Poista
 2. Apua kun alkoi tekemään Arnoldsia mieli! :D Näyttää ihanalta tuo takki kyllä ja aikas makeilta housusi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä niin herkullisen näköisiä, ja oli kyllä herkullisen makuisiakin! ;) Kiitoksia paljon :) itsekin rakastuin tuohon takkiin ensisilmäyksellä, ja housutkin olivat kesälle ihana väripiristys :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)