tiistai 29. lokakuuta 2013

Helppo ja nopea juustokakku

Viikonloppuna tuli leivottua elämäni ensimmäinen juustokakku, ja oi kun oli hyvää! Jälleen kerran, en pelännyt sokeria, tai rasvaa, koska se on tankkauspäivän ideakin :)


Pohja

  • 200 g Digestive-keksejä
  • 100 g Arla Ingman Meijerivoita

Täyte

  • 400 g Arla Apetina maustamatonta tuorejuustoa
  • 150 g Arla Keittiö maitorahkaa
  • 1 14 dl sokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 3 kananmunan keltuaista

Ohjeet

 

Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun irtopohjavuokaan. Sekoita tuorejuusto sekä maitorahka tasaiseksi, kiiltäväksi massaksi tehosekoittimessa. Lisää joukkoon sokeri, sitruunan kuori ja mehu sekä kananmunan keltuaiset. Kaada massa vuokaan ja paista 200 °C:ssa noin 30 minuuttia. Jäähdytä juustokakku ennen tarjoilua. Voit tarjoilla kakun esim. lakkahillon tai survotuista vadelmista tehdyn coulis-kastikkeen kanssa.
 
Resepti suoraan täältä.

Käykäähän alennushaukat tarkistamassa Brandoksen, sekä Hotels.com:n - alennukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)