torstai 10. lokakuuta 2013

Ripsenpidennykset

Nyt minäkin sen tein, vihdoin ja viimein, hankin ripsenpidennykset. Voi turhuuksista ihanin, näihinhän rakastui ensisilmäyksellä. Olen vuosikausia tuijotellut äitini ripsenpidennyksiä, ja hieman kateudella päivästä toiseen kohta kahden vuoden ajan tiiraillut tyttäreni upeita, mustia, pitkiä ripsiä. Alkuhankaluudeksi koin nukkumisen, näitä kun on syytä varoa, ja olen pahemman luokan turpanukkuja, aina nassu kiinni tyynyssä. Mutta kauneuden eteen olen valmis vaihtamaan nukkuma-asentoani.Kiitos vielä Venlalle näistä ripsistä! :)

6 kommenttia:

 1. Pidennykset sopivat kyllä sinulle. Onko sinulla hiuksissa pidennyksiä? Mm. tässä postauksessa (http://fitkrista.blogspot.fi/2013/09/viikonloppua.html) Hiuksesi ovat niin pitkät, että pakko on tiedustella, ovatko ne teippi vai klippi pidennykset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ihana, kun joku kysyy näistä hiuksista! Voin ylpeydellä sanoa, että hiukset ovat 100% omaa, ja 100%:lla kovalla työllä kasvatetut ja hoidetut! :D

   Poista
 2. Oon kans kateellisena kattonu nuita hiuksia, miten ootki saanu kasvatettua ne noin pitkiksi!! Epäreilua, mun hiusten kasvu loppuu aina tuohon rintojen yläpuolelle.. Ja tosi hyvin sopii nuo ripset, on sellaiset luonnollisen näköiset eikä ylipitkät. :) Varmasti helpottaa aamuja kun ei tarvitse meikata silmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) mä olen muutenkin niin laiska meikkaaja, nyt tarvii sutasta vaan meikkivoide, kunhan sellaisen saisin ostettua :-D ei ole montaa vuotta niin mulla oli hiukset vain korviin asti. Silloin päätin, että nyt saa kasvaa takaisin. Odottelua ja odottelua se vaati, neljä vuotta tähän taisi mennä. Ja yhden kerran olen tänä aikana kampaajalla käynyt leikkaamassa 5 senttiä latvoista. Odotus palkitaan :-D

   Poista
  2. Eikö sulla mee hiukset huonoon kuntoon jos et käy kampaajalla? Täytyis varmaan itekin yrittää pitää pidempää taukoa ja läträtä mielummin hoitoaineilla :D Oon käyny n. 3kk:n välein leikkaamassa huonot latvat pois.. Ehkä siksi nää ei meinaa kasvaakaan!

   Poista
  3. Mäkin kävin ennen kampaajalla tiuhaan tahtiin juuri siinä uskossa, että kasvaisi nopeammin, ja ne on muka niin huonossa kunnossa, pyh! Itse saksilla leikkaan ehkä kaksi kertaa vuodessa sentin latvoista pois. Ja ei, en ole mikään mestarileikkaaja, mutta amatöörikin voi sen siististi tehdä :D Kävin juuri eilen siellä messuilla hiusanalyysissä, ja oli kuulemma hiukset ja hiuspohja niin hyvässä kunnossa, ettei mitään valitettavaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)