torstai 31. lokakuuta 2013

Tehokkaita vatsatreenejä kotona

En ole treenannut vatsoja yli puoleen vuoteen salilla, vaan teen ne kotosalla. Pyrkimys olisi tehdä niitä kolme kertaa viikossa, vähintään yhdellä lepopäivällä välissä, esimerkiksi maanantai - keskivikko- perjantai, tai tiistai -torstai -lauantai. Nyt en ole moneen viikkoon päässyt treenailemaan, kun on ollut flunssaa, ja keuhkot tukossa kotona olevan kosteusvaurion vuoksi. Motivaatiota kyllä riittää, ja pitäisi kokeilla lähipäivinä miten keuhkot kestää treeniin paluun. Olen linkkaillut aina facebook -kavereilleni näitä treenejä, ja ajattelin tänne laittaa itselleni muistiin, sekä muille tiedoksi näitä.Ja tässä tuloksia näiden satunnaisten 5-10 minuutin vatsatreenien jälkeen;


14 kommenttia:

 1. Kiitokset vinkeistä, täytyykin ottaa kokeiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, pääasia että tästä on jollekin hyötyä :-)

   Poista
 2. OMG that's amazing work you've done!!! Are you competiting in Fitness classes?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you!! :) No I'm not, this is just for fun :) I have thought Bikini Fitness, but I think that's not my thing. :)

   Poista
 3. Jos tuollaiset vatsalihakset saan oman pullataikina - vatsan alle niin ryhdyn heti tekemään! Kiitos paljon, jään seuraamaan, sekä odottamaan näitä lisää. Hienoa, upeaa työtä!

  VastaaPoista
 4. Vau !! Tosi upean näköinen oot :)

  http://iwillbebeautiful2.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Toivottavasti tämä olisi vain alkua :)

   Poista
 5. Hienoa! Minäkin aloitan! Kiitos linkkivinkeistä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä :-) näitä vinkkejä tulee kuukausittain lisää :-)

   Poista
 6. Löysin blogisi Bubblaren kautta ja piti tulla kommentoimaan :). Kivan oloinen blogi ja meillä on näköjään melkein sama nimikin blogeilla :D.

  Iteki harrastan aktiivisesti kuntosalia, mutta vatsalihaksia teen yleensä kotona. Jos et oo kokeillu, niin kannattaa testata sellanen kuin Trazy Anderson Post Pregnancy Workout. Vatsalihakset saa kyytiä! Pitää kokeilla noita siun linkittämiä videoita myös joku kerta.
  Liityin lukijaksi :).

  http://fitfatmamatiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa! :-) miten sattuikaan tämä samankaltaisuus :-D kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla! Tulen vierailemaan sinun blogissasi lähipäivinä :-)

  VastaaPoista
 8. Vou!! Pakko kokeilla myös ite näitä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)