sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Liikunta vuonna 2013

Olen jälleen kuluneen vuoden aikana lisännyt kaikki liikkumiseni Heiaheiaan, minut löytää suoraan osoitteesta http://heia.me/Kristasi.
Pääsen
jo nyt tekemään yhteenvetoa kuluneesta vuodesta, vaikkakin sitä on jäljellä vielä pari hassua päivää, mutta loppuvuosi menee edelleen sairastaessa, luultavimmin myöskin alkuvuosi menee samoissa merkeissä, mutta toivotaan, että paranen nopeasti, ja pääsen aloittamaan vuoden 2014 liikuntarikkaana.


Vuonna 2013 liikuin 251 kertaa, joten lepopäiviä kertyi vuodelle 114, joista sairaspäiviä oli 59.
Ylläolevasta tilastosta näkee, mitä olen tehnyt, ja kuinka monta kertaa. Rattaiden kanssa lenkkeily oli tänä vuonna suosituin liikuntamuoto, toisena tuli kotona tehdyt jumpat, ja kolmantena vatsatreeni.Vuosi alkoi heti sairastamisella, viikon flunssassa. Muutoin tammikuu oli vuoden aktiivisin kuukausi, tuli liikuttua 39 kertaa! Ihan huima luku, sillä päivässä tuli tehtyä enemmän, kuin yksi treeni.
Helmikuussa liikuntakertoja kertyi 21, ja sairaspäiviä oli täyttämässä noro-virus.
Maalis- ja huhtikuu olivat täysin terveet kuukaudet, ja liikunta kertoja oli maaliskuussa 31, ja huhtikuussa 24.
Toukokuussa liikuin 21 kertaa, ja mukana oli jälleen perusflunssaa.
Kesä-, heinä-, ja elokuu menivät jälleen terveenä, yksi hammaslääkärin vuoksi ollut sairaspäivä löytyy. Huomaa kyllä, että kesä- ja heinäkuussa voiton veivät ulkolenkit hyvällä säällä, ja elokuussa taidettiin nauttia kesäilmoista muulla tavalla, kuin liikkumalla.
Tästä lähteekin jälleen kunnon sairaspiikki. Syyskuussa kiusasi ruokamyrkytys, lokakuussa kuume ja flunssa sekä toinen flunssa kuun lopussa, joka jatkui marraskuulle. Ja nyt vuoden lopussa on minua kiusannut silmätulehdus, poskiontelontulehdus, sekä mahdollisesti keuhkoputkentulehdus. Nyt on jo yhdeksäs päivä kuumeessa, ja huomenna takaisin lääkäriin uusi antibiootteja kaipailemaan.
Heti elokuun jälkeen tuli sairastettua enemmän, tämä johtuu suurelta osalta siitä, kun edellinen kotimme oli homekoti, joten home jylläsi kaikissa meissä.

En kirjoita tähän toiveista tai tavoitteista, enkä myöskään saavutuksista, sillä heti ensi vuoden puolella on tulossa erillinen postaus näistä kaikista.

Kävin myöskin kuluneena vuotena kaksi kertaa kehonkoostumusmittauksessa, helmikuussa, sekä heinäkuussa. Tulokset löytyvät täältä ja täältä.

Kuvia klikkaamalla saat ne suuremmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)