tiistai 31. joulukuuta 2013

Rantakuntoon 2014

Mitäpäs jos te, jotka lupasitte vuodenvaihteessa päästä rantakuntoon 2014, suunnittelisitte mielummin projektia -rantakuntoon loppuelämäksi? Puhun elämäntapamuutoksen puolesta, en ole diettien tai laihdutuksien puolestapuhuja. Itseäni aikoinaan elämäntapamuutokseen auttoi Fit-lehti. Se todentotta on kuin oma personal trainer, ja edullinen sellainen.

Tee paras uudenvuodenlupaus itsellesi! Itsestä huolehtiminen on paras lupaus, minkä voit tälle vuodelle antaa. Pienillä teoilla luvassa on
parempaa oloa, positiivista mieltä ja kauniimpi peilikuva.

Nyt synttärietuna saat oman personal trainerin FIT-lehden 6 kuukaudeksi vain 19,90 e (norm. 32,90 e) + saat tilaajalahjaksi ihanan mineraalimeikkisetin, arvo 39,90 e. Synttäriedun arvo yhteensä 52,90 e.
 


  Klikkaa tästä itsesi Fit-lehden erikoistarjoukseen. 6 numeroa vain 19,90 ja tilaajalahja! Mikäli yhden lehden tilaaminen tuntuu uskomattomalta auttajalta rantakunnon saavuttamiseksi, käyhän kurkistamassa minun tulokseni kuluneen vuoden aikana, kaiken takana on tämä kyseinen lehti. Pääset tästä ja tästä klikkailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)