keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Sheinside

Monessa blogissa olette varmasti törmänneet nettikauppaan Sheinside.
Vasta tällä viikolla ajan kanssa kävin kurkkaamassa kauppaan sisään, ja apua! mitä ihanuuksia sieltä löytyy. Ja millä hinnalla! Ei mitään kiskurihintoja, vaan edullisia hintoja. Ja kaiken lisäksi, laatu on huhujen mukaan kestävää. Olisin voinut käyttää nettikauppaan omaisuuden, mutta yritin hillitä itseni, ja nappasin muutamia lemppareita, huomioon ottaen vuodenajan, ja töihinpaluun.


Harmaa rento paita/tunika löytyy täältä, musta pusero täältä, ja musta bleiseri täältä.

Harmaa ja musta pusero on mukavan rentoja, musta paita sopii hyvin farkkujen kanssa, ja harmaa paita legginsien kanssa. Bleiseri nyt on jokaisen vaatekaapin kulmakivi.


Ylläoleva musta takki näytti niin ihanan pehmeältä ja lämpimältä, että se on pakko saada!
Parkatakki oli myös mukavempi, kuin nykyinen, jonka olen pari vuotta sitten ostanut, sillä tykkään kun tuo hupun karva on kunnolla muhkea!
Ja yksi must-have on tuo viitta! Aivan ihana! Olen etsinyt sopivaa viittaa jo pari vuotta, ja nyt kolahti tämä.


Sheinsideltä löytyy myös oloasuja, alusvaatteita, sekä asusteita. Tuo harmaa kaksi osainen oloasu kotiin olisi mukava, sillä pienet yksityiskohdat vievät tylsyyden pois siitä. Löysin valikoimista myös urheiluliivejä, joita ei tällä hetkellä löydy kaapistani. Ylläolevat liivit näyttää kivalta, sekä tukevalta.
Löysin myös tuollaisen yksinkertaisen nätin hiuspinnin, joka olisi kiva piriste aina niin tylsälle hiukset auki tai kiinni -kampaukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)