sunnuntai 12. tammikuuta 2014

2 x New Pants


Löysin Stadiumista JUURI sellaiset salihousut, mitä olen etsinyt jo vuoden päivät - pehmeätä trikoota, ei löysty käytössä, ja joustaa kyykyissä. Otsikko on hieman hämäävä, sillä kävin ostamassa nuo pökät harmaana ja mustana, sen verran mukavat on.
Ja toisena nuo Bia Brazilin joustopökät -OSTAKAA sellaiset. Aivan mahtavat!! En voi tarpeeksi näitä hehkuttaa. Itse kävin ostamassa sen vuoksi, kun viimeiset farkutkin jäi pieneksi, ja farkuissa koin oloni viime kuukausina muutenkin liian tukalaksi. Nämä housut on One Sizea, ja joustaa koosta 34-44 asti, kasvaa siis kun perse ja jalat kasvaa kyykätessä. Tuntuu toiselta iholta, mutta ei palele pakkasessa. Love them!!

8 kommenttia:

 1. nuo harmaat!! WAU! Harmi kun meillä ei oo Stadiumia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niiin kivat ja mukavat että oli pakko ostaa kahdet :-D ai ei vai- eikös stadiumilla ole verkkokauppa :-D

   Poista
  2. Noh jos on vekkokauppa. Niin mäpä shoppaan heti. Paitsi että isompi taho otti tilanteen haltuun,-mun verkkopankkitunnulset on kadonnu. Ajattelin siirtää rahaa että pojay sais uudet haalarit,mutta ei.. :D nyt persus ylös penkistä ja aamupuntille. Ihanaa päivää sinne :)

   Poista
  3. Hahhah. :D Oi kun pääsisi itsekin puntille, mutta eih.. edelleen kipeänä :( Ja sen verran kipeä, että töissä voi olla, mutta salille ei voi mennä. Puhh.

   Poista
 2. Onko nuo molemmat siis treenihousut vaaai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo harmaat on treenihousut (oli pakko ostaa myös mustana) ja nuo brazilit on tarkoitettu treeniin ja vapaa-ajalle. Itse käytän noita mustia vapaa-ajalla, sillä treenaan mielummin noissa joustavissa trikoissa jotka tuntuu toiselta iholta :-)

   Poista
  2. Juujuu.. Nuo mustat näyttää siltä, että ne ei olis treenatessa kauhean mukavat, tai ainaki porukka kattois pitkään jos salille menis noilla :D Liikaa farkun tyyliset. Tietty ulkonäkö voi hämätä. Mutta socit näyttää just ihanilta!

   Poista
  3. Samaa mieltä! :-D socit on tosi kivat! Vielä kun paranisin ja pääsisin testaamaan in action :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)