sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Liikunnallinen tavoite vuodelle 2014

Siitä on yli kuukausi, kun olen päässyt edes jotain pientä kotijumppaa tekemään. Olo on turhautunut, kärsimätön, kiukkuinen ja odottavainen. Poskiontelontulehdus painaa edelleen päälle, enkä tiedä, miten pääsisin siitä eroon.
Joulukuun lopussa asetin itselleni pään sisällä tavoitteen vuodelle 2014; kirjaan heiaheiaan VÄHINTÄÄN 365 merkintää, eli tulen harrastamaan vuoden 2014 aikana vähintään kerran päivässä jotain hyvinvoinnille edistävää asiaa. En ajatellut tätä julkistavan kenellekään, varsinkaan täällä blogissa huudella tuhansille ihmisille. Mutta vaikka olen ollut kipeänä koko tammikuun tähän asti (ja todennäköisesti vielä hetken eteenkinpäin), olen silti saanut jokaiselle päivälle kirjattua ainakin yhden merkinnän. Eletään 19. päivän aamua, ja olen kirjannut 18 tapahtumaa. Tämä nyt ei tietenkään tarkoita, että rasitan itseäni kipeänä, ja tauti on sitkeä sen vuoksi, järkeä osataan käyttää näissä jutuissa. Olen joogannut ja venytellyt. Ja se jos mikä, on hyvinvoinnille edistävä asia, varsinkin nyt, kun työskentelen 30 tuntia viikossa tietokoneen edessä.

Loppuun vielä muutama kuva, missä omasta mielestäni pääsin jo ihan kivaan alkuun  projektissani. Kaikki kuvat ovat omiani, ja löytyvät instagrammista @fitkrista .
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)