maanantai 24. maaliskuuta 2014

Uutta elektroniikkaa kotiin

Nyt olen päivittänyt kodin elekroniikkaa sen verran, että pysykää nyt viimeiset vanhat elektroniikat edes hetken vielä ehjänä. Miten se voikaan mennä niin, että kun pyykinpesukone sanoo sopimuksensa irti, niin seuraavaksi tietokoneet alkaa temppuilemaan, ja puhelin ei tee odotettua yhteistyötä? Kai tämä on karma, mutta oli pakko tulla hehkuttamaan uutta elektroniikkaa tänne, koska nyt voi jatkua tämä bloggaaminenkin entistä parempaan tahtiin, ja jos kuviakin saisi enemmän :)

Samsung F500 -pyykinpesukone


Jos pyykinpesukoneen kanssa voi synkata heti alusta lähtien, niin tämä on rakkaus pyykinpesukoneeni. Mikäli joku eksyy tänne blogiin tämän koneen hakusanalla, niin mikäli mietit tämän ostoa, en voi muuta kuin suositella sitä. Mukavan pehmeä ja hiljainen kone, täyttömäärä ja linkous kohdillaan. Nyt on linkouksen kanssa ollut vähän päänvaivaa, mutta eiköhän se tasaannu tasauksen avulla.

Sodastream SourceSamsung Galaxy S4 Active & Asus Transformer auttaa tästä lähtien minua bloggaamisessa :)


2 kommenttia:

 1. No huh, sinne taisi upota pari tonnia? :D juotko sodasta makuja? Ja jos juot, niin mitä makuja? Ja paljon juot päivässä tuota soodaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia toivonkin kaiken pysyvän ehjänä :D
   En ole maistanut mitään makuja. Teen joka päivä yhden litran pullon vettä, jonka tavoitteellisesti yritän tyhjentää työpäivän aikana. Kun aikaiseksi saan, ostan ruususuolaa mukaan tuohon veteen. Ehkä kesällä kokeilen jotain lisäaineettomia makuja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)