keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Jotain asun tapaista

Mä olen tosiaankin viimeksi tammikuussa, TAMMIKUUSSA laittanut tänne blogin puolelle päivän asua! Tuntuu niin hassulta, koska olen mielestäni yrittänyt kerätä vaatehuoneeseeni toinen toistaan kivempia vaateyksilöitä, sekä asukokonaisuuksia, ja sinnekö mä ne jätän ilman julkisuutta.. No, on tässä pitkään oltu vuodelevossakin, ei ole hirveästi muuta vedetty päälle kuin kotona jumpsuittia.
Eilen oli pakko edes yrittää näyttää ihmiseltä, kun kävin hierojalla. Olen saanut muutaman uuden raskausvaivan kaverikseni, joista yksi on hormonaalinen päänsärky. Neuvolassa suositeltiin käymään hieronnassa, kun mikään särkylääke tähän ei auta. Onneksi kävin, koska kahteen viikkoon ei ole tuntunut näin vapauttavalta, kun ei tarvitsekaan koko päivää maata pimeässä makuuhuoneessa. Ja kyllähän sielä kunnon jumit oli, tänään on paikat sen tuntoiset, että on joku sinne niskaan koskenut.

Mutta sitten siihen asuun. Sain viime vuonna mieheltä syntymäpäivälahjaksi aivan ihanan värikkäät kesähousut! Ja mikä parasta, ne on mahtavimmat raskausajan housut mitä voi olla, ei purista, ei kiristä, ja masu mahtuu hyvin sisään. Yläosa oli nyt valitettavasti tylsä musta trikoopaita, kun ei taida enää mitkään tiukat paidat mahtua päälle.. Pitäisi käydä kesäksi / syksyksi ostamassa edes yksi musta, ja yksi valkoinen mama toppi, että on jotain päällepantavaa, jos sitä töihinkin jossain vaiheessa pääsisi palaamaan :)

4 kommenttia:

 1. Missä vaiheessa sun masu on kasvanut?! Millä viikoilla olet nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itseasiassa juuri samaa!! :D viikkoja taisi olla 17 tai 18.. en muista kumpi viikko nyt :D

   Poista
 2. Ihana maha ja onneksi olkoon raskaudesta :). Onko pahoinvointi jo hellittäny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ei valitettavasti ole.. kohta ollaan jo puolivälissä raskautta ja olen koko illan istunut vessanpöntön vieressä :(

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)