maanantai 9. kesäkuuta 2014

Post-it®

Pääsin mukaan testaamaan Post -it -lappuja, uusia sellaisia, nimittäin Super Sticky viestilappuja. Olen innoissani tästä koska, kyllä, kirjoitan puhelimen kalenteriin muistutuksia, mutta olen sen verran vanhanaikainen, että kirjoitan kauppalistat, tärkeimmät muistettavat, sekä töissä to do -listat aina post it -lapulle.
Tämä uusi Post it super sticky -lappu eroaa vanhasta siten, että jo nimensä mukaisesti tämän liimapinta on paaaaljon parempi. Että joskus osasi ärsyttää, kun ne lappuset tippuu jääkaapin ovesta pienen tuulenvireen vuoksi, tai kun siirtää lappua paikasta A paikkaan B, niin liimapinta on jo kadonnut. Mutta ei näissä! Näiden uusien lappujen liimapinta tarttuu uudenlaisiin pintoihin, kuten sinne jääkaapin oveen, tietokoneen näyttöön, ja seiniin.
Nyt kun olen pitkällä sairaslomalla, enkä pääse esittelemään työkavereilleni näitä uusia lappuja, oli tämä silti telepatiaa, kun sain kutsun tähän kampanjaan. Hoidan koulu- ja työasioita kuitenkin päivittäin kotoa käsin, joten lappuset ovat päivittäin muistuttamassa töistäni.#sayitonapostitnote
#postitbuzzaus
#buzzador


Oletko sinäkin kiinnostunut testaamaan ja kokeilemaan erilaisia tuotteita? Ilmaise mielenkiintosi kommentin, sekä sähköpostin avulla, niin kutsun sinut mukaan buzzadoriksi!

  • Jälleenmyyjät; Lyreco, Staples, Paperipalvelu, Wulff, Info toimistotukku ja Eurotoimistotukut.2 kommenttia:

  1. Mä olen myös vanhanaikainen ja käytän post it lappuja, sekä muuta paperia. Pitää käydä ostamassa näitä uusia. Mari

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)