torstai 3. heinäkuuta 2014

Puistoruokailemassa

Ihan hullua, me käytiin vasta tänään ensimmäistä kertaa elämässä puistoruokailussa! Vaikka vielä koko viime kesän olin puolitoistavuotiaan lapsen kotiäiti, ja puistoruokailu tapahtui 20 metrin päässä silloisesta kotitalostamme, ei käyty kertaakaan. Pakko kyllä myöntää, että joskus kävi mielessä ajatus, että tuo puistoruokailu on köyhien hommaa.. Mutta tämähän nyt oli täysi harhaluulo.
Puistoruokailu on hyvä tapa päästä näkemään lomalla olevia päiväkotikavereita, vanhoja kerho- / muskarikavereita, leikkimään puistoon, jossa ei välttämättä käydä niin usein, äidille kiva päästä näkemään välillä muita mammoja, niin uusia, kuin vanhoja tuttavuuksia, ja viettämään kivaa aikaa.
Meillä ei tuo puisto ihan naapurissa ole, joten oli kiva päästä viettämään kolme-neljä tuntia sinne leikkien ja syöden. Mennään ehdottomasti käymään toistekin tänä kesänä! Jos ilmat sallii, olisi kiva käydä heinäkuun aikana edes kerran viikossa.
Tästä näet vielä Helsingin puistoruokailu paikat, ja tästä ruokalistan.

Puistoruokahan on siis ilmaista kaikille alle 16- vuotiaille lapsille. Seuraavalla kerralla olen fiksumpi, ja otan itselleni eväät mukaan, ettei toistekin lähdetä äidin nälän takia kiireessä kotiin.
2 kommenttia:

  1. Näinkin sinut eilen tyttäresi kanssa lahnalahdessa syömässä ja leikkimässä. :) en kehdannut tulla moikkaamaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa tulla aina moikkaamaan kun minut näkee!! :) kiva nähdä ketä siellä ruudun toisella puolella on :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)