sunnuntai 24. elokuuta 2014

Hello Fall

Varmat syksyn merkit ovat lämmin tee, villasukat, sekä kynttilät. Kaksi ensimmäistä olen tänään toteuttanut, illalla laitan vielä kynttilät palamaan pitkästä aikaa.
Tänä syksynä aion pukeutua lämpimästi, nauttia syksystä sen minkä voin, sekä elää kasvavan vatsani kanssa.

Seuraavan neljän kuukauden ajan on jonkin verran odotettavaa.

Vauvan syntymä, tätä ennen lukuisat neuvola- sekä lääkärikäynnit, päälimmäisenä alle kuukauden kuluttua tapahtuva kontrolli, jossa mahdollisesti saamme tietää tarkan syntymäpäivän pojalle.

Esikoisen kaksivuotis syntymäpäiväjuhlat. Kotona ollessani olen jopa alkanut näitäkin jo suunnittelemaan, vaikka juhlat ovat vasta joulukuun puolessa välissä. Mutta kanssaintoilijanikin odottaa jo luvattua Hello Kitty - syntymäpäivä kakkuansa.

Joulu. Ihan mieletöntä, että Joulu on kohta jälleen täällä. Toivottavasti tänä Jouluna pääsen nauttimaan jouluherkuista.

Baby Shower -juhlani  jouduin perumaan vuoteeseen joutumisen vuoksi, mutta pieni toivon kipinä on, että täältä vuoteesta vielä noustaan, ja pääsisin viettämään aikaa tyttöjen kanssa.

Tänä syksynä haluan nauttia syksystä, pitää villasukkia, nauttia raskaudesta, ja nauttia elämästä.

2 kommenttia:

 1. Voi kurjuus vointiesi kanssa! Luulin jo, että vointisi on hyvä, kun blogissa on hiljaista, mutta menikin toisin päin :(
  Minua kiinnostaisikin kuulla pientä vertailua tästä ja edellisestä raskaudesta. Ja ylipäätänsä ajatuksia kun lapsiluku kasvaa, ja raskaus on näin rankka. Ja ymmärsinkö rivien välistä oikein, että sektiolla syntyy tuleva poika? Ninni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi takana on taas kaksi vähän "helpompaa" päivää, jos näin voi sanoa :)
   Yritän kehitellä jotain tuollaista tekstiä :) Sektio on tällä hetkellä 50-50, muutaman viikon päästä tiedän enemmän :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)