torstai 18. syyskuuta 2014

Lähtölaskenta alkanut!

Nyt on fiilis jälleen aivan mahtava! Eilen sai lopettaa huolehtimisen ja stressaamisen, sillä meillä on alkanut lähtölaskenta pikkuherran saapumiselle.
Eilen on käyty kontrollissa, ja vaikka vatsa on ISO, niin vauvalla oli kokoa 1517g. Neljän - yhdeksän viikon sisällä saa tulla, ja tuleekin. Tätä raskautta ei onneksi yliajalle päästetä. Kunhan ei vielä tulisi, pitäisi vielä kasvaa ja täällä pitäisi valmistautua. Pitäisi kai alkaa ostamaan vauvatavaroita, ja laittaa kotia valmiiksi :D

Taisi mun herkkulakko loppua lyhyeen, tai saada mutkan matkaansa. Olin eilen niin happy, että oli pakko käydä ostamassa irttareita ja mässäillä.


4 kommenttia:

 1. Saako esittää toiveita? Mitä teillä on valmiina, mitä ei? Miltä teidän lastenhuone näyttää? Vauvan vaatteet myös kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AINA saa ja pitää esittää toiveita :)) Lastenhuoneesta onkin tulossa kuvia ja tekstiä jo yhden yhteistyönkin nimissä. Minäpä laitan korvan taakse nämä toiveet, kiitos paljon :)

   Poista
 2. Mitä kaikkea voit syödä kun oot pahoinvoiva?mä ite en saa muuta ku kaurapuuroo ja näkkärii alas :/ otan kaikki vinkit vastaan , jos jotain on millä saisi ruuan paremmin alas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsääntönä mulla on ollut, että syön sen mikä alas menee, vaikka olisi neuvolan "kieltolistoilla" tai olisi liian suolaista tai rasvaista. Tässä 34 viikon aikana on vaihdellut paljon, mikä milloinkin alas menee. Yksi, mikä oli mulle 20 viikon ajan henkireikä, minkä avulla sai vähän syötyä oli sitruunavesi. Iso lasi kylmää vettä ja sinne pari sitruunaviipaletta. Kaurapuuro on mulla ollut myös koko raskauden ajan sellainen, mikä pitää joka aamu saada että hengissä pysyy! Kylmä vesimeloni, kylmä banaani ja kylmä säilykeananas. Kylmät kirsikkatomaatit, kylmä kurkku. Pitkän aikaa meni vain kaikki kylmä alas, olin pitkän aikaa ilman lämmintä ruokaa. Sitten vain kokeilemalla, hernekeittoa, näkkärin päälle jotain lisäämään, marjat, hedelmät, kevyet ruoat. Itsellä suurin apu oli sitruunavesi, ja on edelleen pahimpina päivinä, ja se, että syö makuuasennossa! Istualteen oli pahin asento syödä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)