tiistai 23. syyskuuta 2014

Pure Jenkki

Me saatiin muutama viikko sitten Cloetalta pieni paketti joka sisälsi neljä pakettia Jenkin purukumeja, neljässä eri maussa.
Olen ollut viime aikoina vähän huono purkan syöjä, ja ne kerrat, kun purkkaa syön, syön aina "perusmakua", eli mynthonia.Lemon-Lime sekä Rasberry -purkat oli mukavan freesin makuisia. Polka Mint ja Orange-Cranberry olivat taas makeita purkkia, joilla sai pidettyä ainakin makean himon kurissa. ;)

Mukava yllätys oli se, että purkkia pystyi jauhamaan kauemminkin, kuin kaksi minuuttia, ilman, että niistä lähtee maku pois, ja koostumuksesta tulee tönkköä jauhettavaa. Meillä itseasiassa tyttökin innostui purkan puremisesta näiden makupurkkien myötä! Ruoan jälkeen me puolitetaan aina purkka, ja pureskellaan hetki. Omasta mielestä tuo purkka puhdistaa vähän paremmin kohta kolmevuotiaan lapsen hampaita, kuin ksylitol pastillit.

Tiedättekö mistä olen haaveillut hetken? Kaupan hyllyille on ilmestynyt uutuutena Tupla Goes Nuts -patukka ja Cloetan Sprinkle Mint & Crispy Rain -suklaalevy.

Tunnetusti en ole mikään hyvä enkä tunnollinen herkkulakkoilija, joten taidetaan tietää mitä sieltä kaupasta seuraavaksi ostoskoriin lähtee ;)

Tuotteet saatu blogin kautta, linkit eivät ole kaupallisia.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)