perjantai 19. syyskuuta 2014

Putkiremontti

Marraskuussa 2013 muutettiin nykyiseen kotiimme, ja tämän vuoden tammikuussa saimme tietää, että putkiremontti on tuloillaan. Alustavasti putkiremontin piti alkaa jo elokuussa, mutta nyt varmistuneen tiedon mukaan asuntomme kohdalla remppa alkaa tammikuussa. Eikä kirpaise niin paljoa, sillä remppa kestää oletettua lyhyemmän ajan, ja helmikuun lopussa pääsemme jo takaisin kotiin.
Nyt on materiaalit päätetty ja lyöty lukkoon, ja pääpiirteittäin suunnitelmat on kuvien mukaiset.


Tällä hetkellä meidän kylpyhuoneen säilytystila on pieni peilikaappi, joten ihana  saada alakaappi kahdella vetolaatikolla.


Tällä hetkellä suihkun ympäröi normaali suihkuverhotanko suihkuverhon kanssa, remontin aikana meille asennetaan kaareva suihkuseinä.


Vielä lisää kylpyhuoneeseen säilytystilaa tuo pieni lukollinen pyykkikaappi. Tosin pyykkikaappina tuo ei meillä pysy, todennäköisesti sinne sullotaan vaipat ym. tarpeellinen vauvan hoitotavara. Harmittaa kovasti luopua kuivauspatterista kylpyhuoneessa, nyt tilalle tulee kuivausteline.Vessaan ja kylpyhuoneeseen tulee samanlaiset laatoitukset. Kaikki laatat ovat Pukkilalta. Kolme seinää tulee kiiltävällä valkoisella laatalla, ja yksi graniitinharmaa tehosteseinä.

Kyllä kelpaa odottaa remppaa, ja lähteä seitsemäksi viikoksi evakkoon jonnekin. :) Laittelen ennen- ja jälkeen kuvia lähempänä.

3 kommenttia:

 1. Kuinka paljon te laitatte rahaa oikein tuohon remonttiin? :o laskin nopeasti, että teillähän menee joku kymppitonni tuohon? Me haaveiltiin kevällä myös noista IDOn tuotteista, mutta hinta on ihan hirveä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo Idot hintavia, mutta oman kokemuksen mukaan kestäviä myös :D

   Poista
 2. Olen myös käyttää http://www.lvisalmenautio.fi/. erittäin hyödyllinen palvelu

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)