sunnuntai 28. syyskuuta 2014

What's up?

Oli pakko tulla kirjoittamaan jotain tänne blogin puolelle, kun mieltä on kaivertanut joka päivä ajatus täällä näyttäytymisestä. Viimeiset päivät, itseasiassa koko kulunut viikko on ollut niin häslinkinen, ettei ole ehtinyt tulla tänne päin hoitamaan hommia loppuun. Rästissä on tekstejä niin omista jutuista, kuin yhteistöistä, ja pieni paine nyt ei oloa helpota. Olen ollut nyt neljä päivää yksin tytön kanssa, ja on ollut kyllä vähän tuskaista välillä. Onneksi meillä on joka päivä käynyt vieraita, mutta kyllähän meitä tyttöjä harmittaa kun ulkoilemaan ei pääse normaalisti näiden mun pahoinvointien takia.

Nyt alkaa muuten olla pikkuhiljaa kasassa jo 33 (?) raskausviikkoa! Ja se on tiennyt lisähommaa kotona. Havahduin siihen, että eihän tässä hirveän kauaa aikaa ole, jos vauva tulee viimeistään laskettuna päivänä ulos (lääkärin antama alustava lupaus käynnistyksestä). Vauvan vaatteita ei ole pesty, pinnasänky toimii vain varastona vauvan tarvikkeille, kaikkea tarvittavaa ei ole vielä edes ostettu, tavaroille ei ole tilaakaan, ja mitä vielä? :D Sen verran on tällä viikolla touhuttu, että vaatehuone on nyt uudistuksen alla, ja ikeasta on hommattu säilytystilaa lisää (vaatehuoneesta tulee oma postaus, kun huone on valmis). Keskiviikkona tuli meille toiset vaunut, turvaistuin ja sitteri. Tänään pesin ensimmäisen koneellisen vauvan pyykkejä, lakanoita ja puklurättejä. Eli homma alkaa edistymään tältäkin osin.

Tytön huonekin on pienen muutoksen vallassa. Toivottavasti ensi viikolla tytyn huone valmistuu, ja saan siitä kuvia tänne blogin puolellekin, saatiin nimittäin ihan mielettömän kivoja juttuja yhdestä nettikaupasta sinne! :)

Olen kyllä ikionnellinen, että huomenna kotiutuu matkoiltaan toinenkin vanhempi tähän talouteen, ei nimittäin nämä raskausolot ainakaan helpottamaan päin ole. Pahoinvointi on taas kunnon riesana, ja vähän muitakin raskausvaivoja.

Ensi viikon aikana yritän saada tännekin päin kaikki rästitekstit loppuun tehtyä ja julkaistua :)
4 kommenttia:

 1. Voi olot. Eikö se mies vois jo näyttäytyä. Onkohan sillä samaa näköä siskon kanssa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tässä jänskättääkin, tuleeko ruskeat silmät ja tumma tukka :D

   Poista
 2. Mulla oli jo rv25 kaikki ostettu, pesty, viikattu ja laitettu paikoilleen! Mitä jos teillä tuleekin vauva etuajassa? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehtiihän ne vaatteet pesemään silloinkin kun vauva on syntynyt.. en stressaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)