keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Etuja ja alennuksia

Kuinka monelle on Cityshoppari -kortti tuttu? Itse olen ainakin useamman vuoden jo nauttinut eri eduista, sekä alennuksista.

Cityshoppari -kortti tarjoaa etuja, sekä alennuksia erittäin laaja-alaisesti. Korttia voit käyttää koko Suomessa, eri ravintoloissa, vaateliikkeissä, kampaamoissa jne.

Nyt on mahdollista tilata kortti todella edulliseen hintaan, sillä saat loppuvuodeksi käyttöön tämän vuoden kortin, SEKÄ ensi vuoden kortin kivalla pakettihinnalla!

Itse ainakin laitan tilaukseen, sillä en malta odottaa, kun ensi vuonna pääsee taas nauttimaan ravintoloiden ruoista, yleensä kun tuolla kortilla saa kaksi annosta yhden hinnalla. Sekä tämän vuoden kortin edut saa hyödynnettyä joululahjoihin.

Käykäähän tutustumassa, ja tilaamassa, vaikka joululahjaksi! :)Tilaa Cityshoppari loppuvuodeksi ja saat ensi vuoden kortin kaupan päälle

6 kommenttia:

 1. Mitenhän tuo kestotilaus sitten peruutetaan, jos ei haluakaan jatkaa sitä enää vuoden päästä? Onko monimutkainen homma..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni ite olen irtisanonu sen aina yhdellä sähköpostilla :) eli ei ole monimutkainen!

   Poista
  2. Niin vähän aattelinki ja tilasin tuon jo ennen vastausta. :D Oli sen verran itselle sopivia kohteita joista saa alennusta. Varmasti maksaa itsensä takaisin melko pian :)

   Poista
  3. No kiva :) mä odotan aina innolla niitä kesäalennuksiakin, kun toukokuussa tulee sellanen lisä alennus vihko :)

   Poista
  4. Kuulostaa hyvältä. Niin ja tosiaan kiitos tästä postauksesta, en olis muuten kyllä tiennyt koko kortista!

   Poista
  5. No hyvä kun oli hyötyä!! :) ja kiitos sulle pitkästä aikaa kommentista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)