keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kunto Plus -lehti

Kunto Plus -lehti on naisten terveyttä ja hyvinvointia vaaliva aikakausilehti. Olen aiemminkin jakanut ajankohtaisia tarjouksia kyseisestä lehdestä, ja nostanut pinnalle lehden hyvät tarjoukset, joihin tartun itse muutamaan otteeseen vuodessa. Lehteä saa todella edulliseen hintaan tilattua, ja mukaan saa yleensä jonkun yleishyödyllisen tilaajalahjan.

Kerron teille hieman tästä lehdestä tarkemmin, jotta tiedätte, jos ette lehteä ole tilanneet, että mitä lehdestä irti saa.

Kunto Plus -lehdessä on Liikunta-, Ravinto-, Terveys & Hyvinvointi- sekä Joka Numerossa -osiot.

Liikunta- osio on suosikkini, sillä sieltä löytyy aina treeniohjelma, tai muutama liikesarja, joskus saattaa löytyä uusia liikkeitä, mitä pääsee kokeilemaan. Tästä osiosta löytyy myös haastatteluita, milloin pääsee tutustumaan jonkun liikuntaan hurahtamiseen.

Ravinto- osio nousee suosioon aina uusien, erilaisten reseptien vuoksi. Täällä käydään läpi myös uusia ruoka trendejä, saat infoa ravinnosta, sekä vuodenaikaan sopivia vinkkejä, esimerkiksi jouluruokia, tai flunssan karkottaja yrttejä.

Terveys & Hyvinvointi -osiossa on aihetta laajasti terveydestä, ja hyvinvoinnista. Oli se sitten terveysvitamiinit, tai karvanpoisto -vinkit, ne löytyvät täältä.

Joka Numerossa - osio löytyy nimensä mukaisesti joka numerosta. Täällä voi kysyä apua ja vinkkiä sekä jakaa kokemuksia. Jotain pysyvääkin on aina hyvä olla.

Nyt tilatessa Kunto Plus -lehteä saa tilaajalahjaksi Kari Traan -alusasun tai kuulokkeet ja puhelinkotelon.

Blogiyhteistyö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)