keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Liitutaulu lastenhuoneeseen?

Edellisessä postauksessa Pienen Tytön Huone , vilahtikin jo mielestäni hauska idea; liitutaulu lastenhuoneessa. Eikä mikään ihan perinteinen liitutaulu, vaan liitutaulutarrasta tehty isompi piirtoalusta.
Melkein vuoden mietin tytön huoneen sisustusta, sillä en halunnut mitään värikkäitä norsuelefantti -tapetteja huoneeseen, enkä kukkaverhoja ikkunaan, mutta lastenhuoneen mukaisesti halusin, että huone on tarkoitettu lasta varten. Kuukauden ajan etsin liitutaulumaalia, ja tarkoituksena oli maalata yksi seinä kokonaan liitutaulu käyttöön. Kunnes sitten törmäsin yhteistyön merkeissä Teippitarhaan , sieltä löytyi ratkaisu ongelmaan.

Meillä on laitettu tarrat suoraan vanhan tapetin päälle, joten tämä ei vaadikaan isompaa operaatiota. Lisäksi irrottaessa lähtee irti vain liitutaulutarra, eikä alla olevalle tapetille tapahdu mitään. Laittaminenkin oli helppo homma, ja tässä operaatiossa taisi mennä kymmenisen minuuttia.

Meillä on tähän käytetty kaksi Liitutaulutarrarullaa 45 cm x 2 m , joiden mukana muuten tulee liituja, eli niitäkään ei tarvitse erikseen ostaa, sekä reunoja koristamassa on mt CASA Polkadot iso (musta) teippitapetti 5cm


Tuotteet saatu blogin kautta, teksti ei sisällä mainoslinkkejä.

3 kommenttia:

 1. Oi kun hauska idea. En uskaltais kuitenkaan laittaa ite. Meidän T innostuis muuten piirtää muillekkin seinille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D onneksi meillä on vielä ainakin pysytty vain tuon päällä piirtämässä :D

   Poista
 2. Törkeän hyvä idea! Pakko kokeilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)