tiistai 14. lokakuuta 2014

Pienen Tytön Huone
 • Iso huone, jossa paljon tilaa leikkiä
 • Hyvin säilytystilaa
 • Iso pehmokoira lattialla suojelee, jos yöllä mielii kierähtää sängystä lattialle
 • Yövalo pitää nukahtaessa kummitukset kaukana
 • Kaikki vauvapeitot edelleen tallessa ja käytössä
 • Leluille hyvät säilytystilat
 • Kiva liitutauluseinä (tästä tulossa lisää)
 • Säästöapina säilyttää tärkeimmät kolikot

10 kommenttia:

 1. Mulla loksahti suu auki, meidän neidin huoneeseen tuo on jo melkein autio! :D Ei sillä, itsekin todellakin kaipaisin vähän vähemmän rojua nurkkiin... Ihana tuo liitutauluseinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liitutauluseinä saatiin juuri viikonloppuna laitettua, ja siitä on kyllä paljon iloa :)
   Eikä tuo huone autiona ole kuin silloin, kun se on siivottu ja lelut on laatikoissa :D ja vähän olen yrittänyt jo etukäteen ajatella sitä, että ensi vuonna tuonne muuttaa toinen lapsi lisäleluineen ja lisä huonekaluineen :D

   Poista
 2. Hyi että on ankeeta!

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja simppeliä, tykkään :) Mutta verhoja sais mun makuun olla enemmän! Että peittyis nuo patterien putket ja ne riittäisi ikkunan reunoihin asti :) Ehkä jotkut vaaleat noiden tummien kaveriksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta!! Mä olen taistellut kohta vuoden just tuon ongelman kanssa, että mitä saisin tuohon. Henkilökohtaisesti en tykkää noista verhoista yhtään, mutta tyttö nukkuu vain ihan pilkkopimeässä huoneessa, sen takia pitää olla ihan pimentävät verhot. Jollain olisi kiva saada nuo putket piiloon..

   Poista
  2. Se on kyllä totta, että huoneen täytyy olla pimeä. Ja teillä näyttää olevan vielä tuollaiset moniosaiset ikkunat, että sälekaihtimien hommaaminen taitais tulla melko kalliiksi :D Mutta mustien (onko nuo ihan mustat:D) verhojen kanssa sopii kyllä sekä vaaleat simppelit, että värikkäämmät kuviollisetki verhot, jos tyttö haluaa jotain erikoisempaa :) Siitä ne on hyvät toisaalta!

   Poista
  3. Joo nää ikkunat on kyllä hassut :D nyt tästä rohkaistuneena mä alan etsimään vaaleita verhoja kaveriksi! Ja nuo on tummansiniset :)

   Poista
 4. Onpa iso lastenhuone! Kuinka iso koti teillä on? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 101 neliötä löytyy. Tytön makkari on kyllä iso :) enemmän kotipostauksia löytyy Koti -tägistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)