torstai 23. lokakuuta 2014

Uusi liikunta aiheinen nettisivusto

Tulin vinkkaamaan teille eilen löytämästäni uudesta liikunta aiheisesta nettisivustosta, josta olen itse hyvin innoissani. Vaikken itse pääse tällä hetkellä liikuntaa harrastamaan, ei se tarkoita sitä, että olisin sen kokonaan pois elämästäni jättänyt, päinvastoin! En malta odottaa, että ensi vuonna pääsee taas liikkumaan!

Eli sivuston nimi on Fitlab, ja se on ammattilaisten suunnittelema online -treenipalvelu. Sivusto on yksi Suomen johtavista web-liikuntapalveluista. Sivusto tarjoaa treenvideokirjaston, sekä laajan valikoiman liikunnallista elämäntapaa tukevia helppokäyttöisiä työkaluja.

Palveluun rekisteröityminen ontäysn ilmaista, ja halutessaan voi myös hommata itselleen maksullisen Plus- jäsenyyden.

Sivustolta löytyy mm. Treenikalenteri, videokirjasto, ravintolaskuri, oma seuranta sekä ateriakalenteri.

Rekisteröitymään, sekä lisätietoa näkemään pääset alla olevasta kuvasta klikkaamalla.


7 kommenttia:

 1. Oon itse käyttänyt HeiaHeiaa treenien seurantaan ja ohjelman tekemiseen.. Liityin nyt tuonne, mutta mielestäni siellä on jotenkin tosi vähän noita liikuntalajeja mitä voi siihen treenikalenteriin merkitä. Voiko niitä jossain luoda lisää? Muuten tuo on kyllä selkeä ja ravintolaskuri näyttää hyvältä. :) Mutta pitäydyn kyllä Heiaheiassa jos liikutalajeja ei tosiaan voi itse lisätä tuonne :D Apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen usean vuoden käyttänyt heiaheiaa! :) mä ehdin vasta vähän tutkailla tuota sivustoa, mä paneudun vähän paremmin kun on aikaa niin kirjottelen jos löydäm ratkaisun pulmaan :)

   Poista
  2. Kiva juttu, itse en oikein löytänyt sellaista kohtaa, mutta oonki niin kärsimätön että en ehkä jaksanu etsiä tarpeeksi.. :) Koska tuo ravintolaskuri tosiaan kiinnostais, en punnitse ruokia, mutta tuolla sais vähän suuntaa ja huomais heti jos alkaa meneen liikaa huonoille raiteille. :D Heiaheiassa ei oikein sellasta toimintoa ole..

   Poista
  3. Tiiäkkö, että en löytänyt mistään liikuntalajien lisäystä, vaikka etsin ja etsin. Mä laitoin sinne asiakaspalveluun kyselyä tästä, infoan kun ne vastaavat :)

   Poista
  4. Toivottavasti tämä kommentti tavoittaa sinut!! Sain tällaisen vastauksen ylläpitäjiltä "Lajeja ei voi lisätä itse. Toistaiseksi siellä on lajeja joita suosittelemme ja joista suurimmasta osasta on opetusvideot netissä.
   Oman palvelun muokattavuus on työlistallamme tulevaisuudessa."

   Poista
 2. Reggasin! Vaikuttaa kivalta sivulta =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)