sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ihana viikonloppu

Meillä on ensimmäinen viikonloppu nelihenkisenä perheenä kotona, ja on aivan ihana viikonloppu. En olisi uskonut, että kahden lapsen kanssa voi olla näin seesteistä.
Lauantaina ensimmäinen ääni tässä asunnossa kuului kymmeneltä aamulla, kun esikoinen heräsi. Saadaan siis nukkua pitkään, syödä rauhassa aamupalaa, katsottiin ikkunasta lumisadetta, leivottiin piparkakkutalo, koristeltiin piparkakkuja, ja illalla herkuteltiin patongilla.

Piparkakkutalo

Sunnuntai aloitettiin myös rauhassa, me tytöt maataan sohvalla, katellaan lasten ohjelmia, ja tehdään blogihommia, ja pojat vetää vielä sikeitä.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

7 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa ihanan rauhalliselta perhe-viikonlopulta. Onnea sinulle toisesta lapsesta! En ole hetkeen ehtinyt lukemaan blogeja ja kaikkea täällä on ehtinyt silläaikaa tapahtua.. :D Hyvää joulun odotusta koko perheelle! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanaa! Nauti ja onnea koko poppoolle :). Ihanat pikkujalat <3.

    VastaaPoista
  3. No en olisi uskonut että joku sanoo lapsiperheen arkea seesteiseksi. Meillä 4v ja 2kk ja tämä arki on kyllä yhtä sähläystä ja painajaista välillä. Aina joku huutaa, tappelee, uhmaa, kiukuttelee. Ei täällä ole nukuttu neljään vuoteen klo 6 30 jälkeen, eikä tietoakaan että leipoisin pipareita lasten kanssa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)