keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kaksi vuotta lähestyy

Kaksivuotis päivä lähestyy tässä blogiosoitteessa. Blogiahan olen jo kauemmin kirjoittanut, mutta eri osoitteessa.

 14.marraskuuta 2012 tuli ensimmäinen teksti, Puistopunttiksella julki tässä osoitteessa. Kahden vuoden aikana on tässä osoitteessa päästy seuraamaan elämääni, treenaamistani, päivän asujani, ostoksiani, tänä vuonna eniten tekstiä on tuottanut raskauteni, ja muutakin hömppää.

Perfektionistin vikaa omaavana en ole ikinä tyytyväinen blogini ulkoasuun, mutta onneksi bannerin kanssa tällä kertaa oli apuna Noora, joka eksyi myös luettavien blogien listallekin, kiitoksia vielä kerran.

Onko teillä ollut antoisa matka blogini parissa? Ottaisin enemmän kuin mielelläni vastaan risuja ja ruusuja.

Ja miten tästä eteenpäin?

Mielelläni järjestäisin jonkin mukavan arvonnan 14. päivälle, millaisista arvontalahjoista pitäisitte eniten?

Matka jatkuu samojen juttujen parissa. Toivotaan, että blogissa puhkeaisi pian vauvakupla, mutta älkää huoliko, kyllä vauva -juttujen lisäksi täällä muutakin tulee olemaan. Toivon mukaan ensi vuonna pääsisin takaisin treenien ja ylipäätänsä liikkumisen pariin. Omat vaatteetkin on ihana saada päälle, ja ylipäätänsä liikkumaan neljän seinän sisältä ulos.4 kommenttia:

 1. Banneri on tosi kiva, tykkään sen yksinkertaisuudesta. Ja pakko mainita tähän, että olen lukenut blogiasi wordpress ajoista alkaen, eli milloin siellä olit, vuonna 2009 tai 2010? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, oletpas ollut kauan matkassa mukana! Mukava kuulla :)

   Poista
 2. Ohho, joko siitä on niin kauan :D Tuntuu ku ihan vasta olisit siirtyny tänne.. Tykkään uudesta bannerista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Mutta mukava, jos muidenkin mielestä aika mennyt nopeasti, ei ole ehtinyt niin pahasti kyllästymään kirjoituksiini :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)