maanantai 3. marraskuuta 2014

Marraskuu

Marraskuu toi meille tullessaan flunssan, tai ainakin tytölle, minä yritän vielä sitkeästi taistella kaikin keinoin vastaan. Tyttö ei saanut syyslomaa viettää päiväkodista, kun minun voinnit ei antaneet periksi olla kotona kokoajan lapsen kanssa, joten otetaan nyt takaisin siitä. Onhan tämä vähän kurjaa istua neljän seinän sisällä, mutta on nuo marraskuun alun ilmatkin kurjat, vettä sataa joka suunnasta ja on pimeää.

Vasta flunssan iskiessä tähän talouteen heräsin todellisuuteen, etten ole vitamiinia purkista ottanut koko tämän raskauden aikana. Nyt on vitamiinipurkitkin kaivettu esiin.


Purkista tulee rautaa, omegaa, D-vitamiinia, Sinkkiä ja Monivitamiinia. Aika paljolti NÄMÄ vitamiinit ovat käytössä, muutoksena tuo rauta, ja C-vitamiini pitää laittaa tilaukseen.

Näiden lisäksi ollaan popsittu hedelmiä, vihanneksia ja marjoja tupla-annokset, ja lämmintä teetä kuluu litrakaupalla.

Olisikohan marraskuu THE kuukausi? Laskettu aika on tässä kuussa, joten toivotaan, että tässä kuussa saadaan vauva syliin ja kotiin.

Muuta kummempaa ei taida tässä kuussa olla. Sunnuntaina on tulossa isänpäivä, meillä on lahja hankittuna ja ruoat valmiiksi mietittynä. Sitten odotellaan vain babya syntyväksi.


Vitamiinit ja lisäravinteet löydät täältä:

1 kommentti:

  1. Jännitän joka päivä joskos olisi postaus jo pienestä vauvasta! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)