keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joululahjavinkki: Queenlash

Mulla on niiin ikävä minun ripsienpidennyksiä , enkä tiedä miten osaan olla ilman vielä jonkin aikaa. Minun piti käydä laitattamassa ripset takaisin tällä viikolla, mutta sitten innostuin kokeilemaan ripsiseerumia. Eilen tuli kotiin paketti Queenlash -ripsiseerumia, ja tänään alkaa kuuri.


Queenlash ripsiseerumin on luvattu tuuheuttaa, pidentää ja tummentaa ripsiä, ja 100% luonnollisella tavalla. Seerumia sivellään ripsiin iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jolloin ainesosat tekevät tehtävänsä yön aikana nukkuessasi. Paras lopputulos luvataan kahdessa kuukaudessa, ja pysyvät tulokset 6-8 viikon käytön jälkeen. Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja, eikä tuotetta ole testattu eläimillä.


Omat ripseni ovat vaaleat, lyhyet ja ohuet, joten mikäli seerumista apua on, tuloksen näkee helposti ripsistäni. Toivotaan, että saan luvattua tuuheutta ja pituutta näihin.


Nyt on sinullakin mahdollisuus saada ripsiseerumi tarjoushintaan. Normaalihinta on 79,90€, ja jouluun asti hinta on 9,90€.
  Hyödynnä uskomaton ripsiseerumi tarjous - 3ml vain 9,90 € ILMAINEN TOIMITUS Nopeimmille lahja!

Tuote saatu yhteistyössä.

8 kommenttia:

 1. Miksi tää kysyy henkkareita? :S

  VastaaPoista
 2. Eikun jaa lukihan se tuolla.. pelästyin ensin :p

  VastaaPoista
 3. Ensimmäisen seerumin jälkeen tulee 3 kallista pulloa yhtáikaa...n.150e.Firmaan ei saa sähköpostilla yhteyttä,vaan postit kääntyvät takaisin.Laskuja vaan tulee,vaikka on jatkolähetys peruttu...ja jatkoseerumit palautettu.Huijarifirma on tämä.Lukekaa Xellim ou:sta keskusteluista.Kaupittelevat ripsiseerumia,hampaiden valkaisuluiskoja ja laihdutustuotteita.Satoja ihmisiä on pulassa tämän firman kanssa.Älkää ihmeessä sotkeutuko kyseiseen Virolaiseen firmaan.Suomi24 keskusteluissa on kerrottu ihmisten suulla kaikki edellinen.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tilausehdoissahan lukee tilauksen oleva jatkuva. :) harmi kun et ole saanut yhteyttä yritykseen, oletko mihin osoitteeseen ollut yhteydessä? Minä kun nimittäin sain heti samana päivänä vastauksen sähköpostiin.

   Poista
 5. fi@queenlash oli osoite.Muille (kokeilu)viesti meni perille ja tähän firmaan laitetut viestit kääntyivät takaisin! Vika ei siis ollut täällä päässä.Tästä on nostettu sellainen haloo,joka jatkuu,jos ei tuo laskujen lähetys lopu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla huonosta kokemuksestasi, varsinkin kun itse olen saanut sieltä aina vastauksen ja hyvää palvelua, varsinkin yhteistyön merkeissä. Kerro vain, mikäli voin tai haluat minun auttavan jollain tavalla tässä asiassa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)