keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Täällä olisi melkein kymmenen asiaa mitä pitäisi hoitaa vielä, pankkiasioita, siivousta, tiskausta, kauppareissua, ulkoilua ja lista on loputon. Mutta tuli palava tunne tulla tänne taputtelemaan loppuun kulunut vuosi, vuosi 2014.
En edes tiedä, miten pukea sanoiksi kulunut vuosi, tai mitä sanoa. Kaikkea en kuitenkaan tänne halua kirjoittaa, mutta lähimmät ystävät tietävät, että kulunut vuosi oli minulle henkisesti rankin koskaan. Ihmissuhteiden ja elämäntilanteiden vuoksi. Hormoonihöyryissä muistellessa kulunutta vuotta vierähtää yksi jos toinenkin kyynel. Mutta lähdetään muistelemaan vielä kuukausi kerrallaan tätä vuotta.

Tammikuussa olin toista kuukautta töissä kahden vuoden kotiäitiyden jälkeen, ja elettiin uudenlaista arkea. Meal preppasin, treenasin, shoppailin aleissa, ja nautin pienistä hetkistä tytön kanssa.


Helmikuu oli kiireinen kuukausi töiden ja lapsen kanssa, iltavuoroja, viikonloppuvuoroja, läpsystä vaihtoa lapsen hoidosta.


Maaliskuussa treenasin lujaa, ja tulokset näkyivät, ja sai minut miettimään henkistä ja fyysistä hyvinvointia, itsensä hyväksymistä, sekä FIT - elämäntapaa. 


Huhtikuussa selvisi jatkuvan pahoinvoinnin syyksi nyt puolitoistakuinen poikani. Äitiyslomaan jatkunut sairaslomani alkoi, ja tästä eteenpäin elämä olikin pitkän aikaa tunnista seuraavaan selvitymistä, ja parempina hetkinä päivästä toiseen selviytymistä.


Toukokuu


KesäkuuHeinäkuuElokuuSyyskuuLokakuu


MarraskuuJoulukuuTekstitkin jäi kesken, koska suoraan sanottuna koko vuoden muistelu on liian rankkaa näin vuoden viimeisenä päivänä. Vuosi oli niin rankka, ja elin sellaista elämää, mihin en ollut tyytyväinen, enkä onnellinen. Lapset, tarviiko tätä edes sanoa? Lapset on se henkireikä tälle elämälle, ja tänä vuonna sain toisen ihanan lapseni, ensimmäisen rinnalle. Raskaus oli kivinen tie, mutta aina ei elämä ole ruusuilla tanssimista, ja palkinto on mitä parhain. 
Näin vuoden viimeisenä päivänä olisi aika cloussata kulunut vuosi, pistää pakettiin, ja jättää paketin ulkopuolelle ne parhaimmat muistot ja tapahtumat. Näin yritetään tehdä. Ensi vuodesta toivon ihanaa, rauhallista, tapahtumarikasta, rakkauden täyteistä, sekä ennen kaikkea onnellista vuotta.

Lämmin kiitos myös kuluneena vuonna olleille yhteistyökumppaneille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)