keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Sneak Peak

PIKKUKOTI.

77 neliöinen saunallinen kolmio. Tekee tiukkaa ahtaa reilun sadan neliön tavarat pienempään. Reilulla kädellä kaikki turha ja ylimääräinen pois. Onneksi en yleensä panosta määrään, vaan laatuun, joten toivotaan, että kuukausi kuluisi nopeasti, ja en ehtisi saamaan harmaita hiuksia tämän muuton kanssa.

8 kommenttia:

 1. Miksi päätitte muuttaa? Eikös teillä ollu joku remppa siinä edellisessä, sattuiko siinä jotain? :) Kivalta näyttää tämäkin, edellisessä oli vaan niin hulppea se vaatehuone! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, sitä vaatehuonetta tulee niin ikävä!!! Joo, meillä alkoi tammikuun alussa se putkiremontti, jossa budjetti kolminkertaistui ja aikataulu viisinkertaistu, eli yksi iso rahareikä. :/

   Poista
 2. Niin ja jos saa sanoa ajatuksia blogista, niin mun mielestä harvemmat postaukset, jotka sisältäis enemmän tekstiä olis parempi, kuin nuo tiheään julkaistut joissa on pelkkiä kuvia. Mutta tää on vaan mun mielipide! :) Enkä tarkoita pahalla, saat tietysti pitää juuri sellaista blogia kuin itse haluat. Minulla käy vaan monesti niin, että kun huoman postauksen sisältävän pelkästään kuvia, en välttämättä edes avaa sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä kommentista! Mielelläni otan aina vastaan toiveita ja risuja ja ruusuja :) tuntui ettei kukaan enää jaksanut lukea kirjoituksia niin motivaation puuttuessa lätkin vain kuvia. Mutta Onn tulossa tekstiäkin :)

   Poista
  2. Itse ainakin luen mielummin tekstejä, vaikka kommentoinkin harvoin. :) Joskus on niin kiire, että ehtii kerran viikossa istua lukemaan blogeja, eikä silloin enää kehtaa kommentoida, jos postaus on kirjotettu jo aikoja sitten :D Harmi kun putkiremontti ei mennyt suunnitelmien mukaan, mutta onneksi löysitte kuitenki noin siistin näköisen kämpän tilalle!

   Poista
  3. Kiva tietää, että joku siellä jaksaa lueskella! :)

   Poista
 3. Sait siis sen kämpän josta puhuit? Näyttää tosi siistiltä! : ) -Miira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on se kattohuoneisto jossa ei ole naapureita laisinkaan! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)