perjantai 23. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäiset kosmetiikat

Tämän vuoden tavoitteena minulla on pyrkimys  ostaa kaikki kosmetiikka tuotteeni Yves Rocherilta. Olen monesti täällä hehkuttanut sieltä ostamiani tuotteita, ja sitä, että ne ovat kasvipohjaisia. Hinnallakaan ei ole tuotteita pilattu, olen itseasiassa säästänyt viime vuoden aikana satasia, kun olen siirtynyt ostamaan Yves Rocherilta kosmetiikkani. Nyt tulikin tehtyä alkuvuoden kosmetiikka ostokset, ja seuraava tilaus lähtee varmaan kevään aikana, kun ihonpuhdistus tuotteet loppuvat.


4 kommenttia:

 1. Mä oon kans tosi tykästynyt YR:n tuotteisiin! Tällä hetkellä olen aivan ihastunut merkin suihkugeeleihin, nam mitä tuoksuja! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös!! Aina kun teen tilauksen, kokeilen uutta tuoksua :D

   Poista
 2. Mäkin tykkään noista suihkugeeleistä, ne on todella herkullisen tuoksuisia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)