maanantai 2. helmikuuta 2015

Day 1 DONE, Day 2 DONE!!

Siis aivan MAHTAVAA nähdä kuinka moni teistä on lähtenyt mukaan peppuhaasteeseen! Jos et vielä tiedä, mistä puhun, tsekkaa TÄÄLTÄ.
Muistattehan ottaa ennen ja jälkeen kuvat? Itellä on day 1 ja day 2 tehtynä. Nyt helmikuussa on ota paineita ollenkaan treenaamisesta, kuten en ottanut tammikuussakaan. Helmikuussa teen tuon peppuhaasteen, ja käyn käppäilemässä vaunujen kanssa. Maaliskuussa pääseekiin omaan kotiin, ja omien käsipainojen ääreen. Sitten saa kädetkin rääkkiä! Vatsoja nyt ei taideta treenailla ainakaan puoleen vuoteen, joten annan kaiken energiani ylä- ja alakropalle.

Mulla oli tavoitteena saada tänä vuonna 365 liikuntamerkintää liikuntapäiväkirjaan, ja nyt on kuluvaa vuotta kulunut 33 päivää, ja merkintöjä löytyy mulla 35!! Eli tavoitteessa ollaan. Ihan huikea fiilis päästä taas tekemään jotain. Kyllä se liikunta on se, mikä mun sydäntä ja terveyttä on lähellä, tässä sen taas huomaa, pari kyykkyä, ja olo on kuin uudesti syntyneellä! Helmikuussa puhdistetaan kroppaa ja juodaan paljon sitruunavettä ja syödään terveellisesti!

5 kommenttia:

 1. hei!
  mikä tämän kyseisen liikuntapäiväkirja (sovelluksen?) nimi on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän heiaheiaa, löydät esimerkiksi minun henkkoht sivun tästä: https://www.heiaheia.com/user/Kristasi

   Poista
 2. tuli tuosta pepppuhaasteesta mieleen... saako noita määriä jakaa? Esim punnerrus haasteessa sai määrät jakaa pariin osaan :Ddd tämän päivän askelkyykyt oli tosi rankkoja, ekat kaksi ei tunnu juuri missään, mutta nuo askelkyykyt!!! Huh! :D kuinka mä jaksan lopuss nuo 140! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin rapakuntoselle tuli ihan tärinät noista :D mä ajattelin, että kyllä niitä voisi jakaa. Esim. Yhdellä jalalla 20, toisella 20, toisella 20 jne. :)

   Poista
  2. Heh!! Huh taas tuli väkisin tehtyä askelkyykyt! Parempi kans näkyä jossain tuon 30 päivän päästä! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)