sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kaikille teille hajamielisille

Tämä on kaikille teille hajamielisille, älä lopeta lukemista ennen viimeistä pistettä. Varsinkin, mikäli olet hajamielinen kotiäiti.
Sain ihan mielettömän tuotteen testaukseen, nyt löytyy avaimet, ja kaikki muutkin hukassa olevat tavarat.
Mähän olen todella hajamielinen, ainakin kotiäitinä. Ennen ulko-oven kiinnilaittoa pitää tehdä doubletriple tsekkaus, että on avaimet varmasti mukana. Mutta on ne avaimet monesti täällä kotonakin hukassa. BiiSafe Buddy on tällainen pieni musta "laite", jonka voi laittaa melkein mihin vain, ja se löytää puhelimeen ladattavan sovelluksen (ilmainen) ja bluetoothin avulla tavarasi.
Mä olen nyt muutaman viikon ajan tuotetta testannut, ja kyllä toimii. Tämä on ollut välillä mulla lompakon kolikkotaskussa, avaimenperässä, tai tuossa isommassa vikkelässä lapsessa. Tämä on muuten mainio siinä mielessä, että kesällä kun lähdet ruuhkaiseen Linnanmäkeen päiväksi, ja jos on yhtään niin menevä lapsi, kuin minulla, kaikki hätävarakeinot on keksittävä. :D Buddy roikkuu siis tytön paidassa kesällä ruuhkaisilla paikoilla. Olen myöskin joskus käyttänyt tätä, kun on lastenhoitaja vienyt lapset ulos. Ei minulla ole syytä tutkia, että missä he ovat, mutta jos jotain kävisi, niin tietäisin heti minne mennä.

Puhelimeen lataat siis sovelluksen (ilmainen sovellus), kiinnität Biisafe Buddyn haluamaasi tavaraan/ihmiseen, etsit Buddyn painamalla sovelluksesta "Etsi", ja Buddy alkaa piippaamaan, sekä puhelin näyttää sinulle Buddyn sijainnin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)