lauantai 6. kesäkuuta 2015

Krapula

Melkein joka ikisen blogin uusin postaus on otsikolla "Vappu". Meitsi klikkailee niitä pois vaan, mua ei oikein kiinnosta nuo vappu jutut. Olenko mä ainoa? Mä en itseasiassa ikinä ole ollut edes viettämässä vappua missään kaivarissa tai keskustassa ylipäätänsä, enkä ole vappua viettänyt muuten, kuin syöden niitä vappuherkkuja. Kuten tänäkin vuonna. Heräsin vappupäivänä hirveässä krapulassa. Nimittäin sokerikrapulassa.
Vapun aatto alkoi lupaavissa merkeissä. Me mammat oltiin vappu skumpan sijaan vappujumpalla - kahvakuulat hiekkalaatikolla mukana. Ilalla vetäisin tippaleivän, lasin simaa, ja pari pientä palleromunkkia, ja se oli taattu sokerikrapula aamuksi. Vettä on juotu ja paljon, pahaa on tehnyt, ja pää on ollut vähän pipi. Jotta mä en nyt ihan säälittävältä vapun viettäjältä vaikuttaisi, niin kyllä mäkin tänään yhden skumppalasin vetäisin vapun kunniaksi.
Nyt on tullut taas tankattua kroppa enemmän kuin täyteen, jaksaa taas. Olisiko seuraava tankkauskerta sitten äitienpäivänä? Huomenna toivon mukaan pääsee vähän polttamaan näitä tankkauksia, tästä lisää pian. Toivottavasti kaikilla teillä on ollut mukava vappu. Muistakaa, että jos on vetänyt pään täyteen, se verottaa aina muutaman treenipäivän.-Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)