perjantai 21. elokuuta 2015

Kauneudenhoito, josta en tingi

Vuonna 2012 tämä alkoi, ja viime vuosi oli onoff -suhdetta, ja kun taas päästiin on -vaiheeseen kunnolla, ei loppua tälle suhteelle näy. Kumppanini on ripsenpidenykset. En tiedä miten joku selviää ilman niitä, itse en selviäisi. Tajusin juuri tiistaina huollossa käydessäni, etten ole käyttänyt meikkiä kohta kuukauteen. Naama on vähän päivettynyt (ja pismoinuttunut) auringossa, ja ripset viimeistelevät natural lookin.
Olen ensimmäiset ripseni ottanut Venlalla. Vuosien varrella olen käynyt vieraissa pakon edessä, mutta aina luottanut täysin Venlan kädenjälkeen. Venla loihtii ihan mielettömät ripset, ja hoitola on ihanan pieni, söpö ja idyllinen paikka Helsingin keskustassa. Olen tähän mennessä saanut kaikki ystäväni ripsineen Venlalle, ja sille tielle ovat jääneet. Pieni Kauneushoitola Töölössä työskentelee nykyään myös Suvi, joka tällä kertaa huolsi minun ripseni. En voi muuta kuin suositella. Siinä on kaksi alan oikeaa ammattilaista töissä lempipaikassani.
Tässä Pieni Kauneushoitola Töölö :n facebook sivu: https://www.facebook.com/pienikauneushoitola?fref=ts


Ps. Tämä EI ole maksettu mainos, enkä hyödy tästä taloudellisesti millään tavalla. Kunhan jaan vain vinkkiä eteenpäin :)

3 kommenttia:

 1. Buy-here pay here cash is generally required by merchants generally down, and therefore are n't as
  versatile with tradeins.

  Also visit my website - loans in atlanta with bad credit ()

  VastaaPoista
 2. Only apply with these creditors that provide bad credit car
  loans Most sub-prime lenders use borrowers who've
  credit problems.

  Check out my weblog :: bad credit auto loans mn, ,

  VastaaPoista
 3. The bigger your score is the better, because as your credit history increases, your risk decreases.  Also visit my web site :: car loan for bad credit; ,

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)